A NYUGATI TÉRRŐL A PARLAMENTBE – OSZD MEG!

A NYUGATI TÉRRŐL A PARLAMENTBE – OSZD MEG!

A képviselők ne bujkáljanak a „deviza”- károsultak elől. Tény: Magyarországon több millió ember került méltatlan helyzetbe a „deviza”- csalás miatt.

 

Hogy ne veszítsék el fejük felől a fedelet, rengeteg család vonja meg a szájától a falatot és pénzét inkább befizeti a banknak. Meddig mehet ez még így tovább?

Közben, a parlamentben az éppen aktuális kormányzat az elődre mutogat, de elfelejti, hogy ellenzéki időszakából saját szakemberei nagy számban ültek a stratégiailag fontos bizottságokba, így már akkor is mindenről időben értesültek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mindközben a „deviza”- károsultak a Nyugati téren demonstrálnak. Természetesen minél nagyobb a tömeg, annál komolyabban veszik azt a politikusok!FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979

Szólj hozzá

Hozzászólás