Most buktatják meg Orbánt és a Fideszt?

Most buktatják meg Orbánt és a Fideszt?

Most buktatják meg Orbánt és a Fideszt?


Állítólag hamarosan egy felvétel kerül fel a világhálóra, amely a kormányzópárt végét is jelentheti….

Orbán Viktor sok esetben utasította volna a Legfőbb ügyészt? VIDEÓ ALÁBB!

Hogy valóban Orbán Viktor utasította volna sok esetben Polt Péter legfőbb ügyészt, azt sokan sejtik, sőt, kimondottan természetesnek veszik….legalábbis így beszélnek róla.Ez azért is érdekes, mert hivatalosan jogállamban élünk, és egy ilyen jellegű utasítás nem fér bele a jogállami keretek közé.

De erre eddig még nem volt közvetlen bizonyíték. Ha ilyen típusú közvetlen bizonyíték kerülne elő, az a Magyar demokrácia, és jogállam végét jelentené. És azzal együtt a kormányzópárt végét is!

Tehát nagy a tét, ugyanis, ha kétséget kizáróan sikerülne valakinek bebizonyítani azt, hogy Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke bizonyos ügyekben közvetlenül utasítja a Legfőbb ügyészt, az azt jelentené, hogy a Magyar Alkotmányt éppen a miniszerelnök szegi meg.

Az Ördög ügyvédje azt állítja, hogy hangfelvétellel bizonyítja azt, hogy Orbán közvetlenül utasítja a legfőbb ügyészt.

Borkai bukását –ha nem is azonnal, de rövid idő alatt sikerült elérnie. Vajon most folytatja, és megbuktatja Orbán Viktort és a Legfőbb ügyészt is? És ezzel az egész Fideszes rendszert?

Az alábbi videóban erről beszél, és elmondja, hogy a hangfelvételt hamarosan mindenki számára elérhetővé teszi.

Íme, a videó:

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Szerinted igaz lehet, amit az ördög ügyvédje állít? Tényleg lehet ilyen hangfelvétel?

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM