DR. VARGA-DAMM ANDREA KÉRÉSE

DR. VARGA-DAMM ANDREA KÉRÉSE.

DR. VARGA-DAMM ANDREA KÉRÉSE

[good_old_share]

Osszátok meg! Minél több embernek látnia kell, hogy Magyarországon visszatért az igazságszolgáltatás néhány figurája az 50-es évekbe.

 

Szeretném emlékeztetni a levél iróját arra, hogy néhai Papp János, a Veszprém megyei Pártbizottság volt első titkára öngyilkos lett a rendszerváltás után azért, mert tudta, számon fogják tőle kérni Brusznyai Árpád 1956 utáni koncepciós perében irott azon levelét, melyet a másodfokú biróságra irt azért, mert nem ért egyet az első fokú biróság életfogytiglani büntetést kiszabó itéletével, itéljék halálra.Halálra itélték és kivégezték.

Az a tanács, amely ezt a Wellmann által kifogásolt itéletet meghozta, a jogszabályok messzemenő ismerete, tisztelete alapján döntött.

Ha ez ellen Wellmann fellép, ő halálra itélteti a törvényes itéleteket. Most már nekünk nem csak a becsapott adósokat, az ügyek tisztességes elbirálását kell kikövetelnünk, hanem meg kell védenünk a felelősségteljes, tisztességes birákat is ezektől a jogállamiságot tagadó lelkektől.

KÉREM SZÉPEN, HOGY AZ ALÁBBI LEVELET ÉS FÉNYKÉPET MINDEN MINTHA DEVIZÁS KÜLDJE EL AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK!

EU Parlament email címe: juri-secretariat@ep.europa.eu

mail címe: Vajon milyen viszonyt ápol a Magyar Kúria és a Magyar Bankszövetséggel??

Wellmann levele (letölthető fénykép) IDE KATTINTVA, a lap alján olvasható.

mail szövege:
Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Vajon milyen viszonyt ápol a Magyar Kúria a Magyar Bankszövetséggel, ha Wellmann György, a Kúria Polgári Kollégiumának vezetője tulajdonképpen elnézést kért a bankszövetségtől egy, a Kúrián született ítélet miatt. 
A kollégiumvezető által április 11-én írtakból kiderül, hogy a Magyar Bankszövetség vezetői keresték meg őt egy ítéletről panaszkodva. Wellmann egyetértett a szövetség álláspontjával, s jelezte, hogy a Kúria a saját tanácsa által hozott ítéletet nem tartja irányadónak. Mint írta, intézkedésére – az egyébként az adósoknak kedvező – ítélet már nem szerepel a legfőbb bírói testület honlapján. A kollégiumvezető egyben megígérte a bankszövetségnek, hogy az érintett ítélkező tanács a jövőben igazodni fog a Kúria korábbi jogegységi határozatához és az azon alapuló ítélkezési gyakorlathoz.

wellmann.JPG az ominózus levél.

A levél tartalma számos kérdést felvet, többek között azt, hogy mióta fonódik össze a Kúria és a Bankszövetség? 
Mióta sérülnek a magyar emberek jogai amit az Európai Charta biztosít számukra?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Idézem:

"47. cikk
A hatékony jogorvoslathoz és a tisztességes eljáráshoz való jog
Mindenkinek, akinek az Unió joga által biztosított jogait és szabadságait megsértették, az e cikkben megállapított feltételek mellett joga van a bíróság előtti hatékony jogorvoslathoz.Mindenkinek joga van arra, hogy ügyét a törvény által megelőzően létrehozott független és pártatlan bíróság tisztességesen, nyilvánosan és ésszerű időn belül tárgyalja. Mindenkinek biztosítani kell a lehetőséget tanácsadás, védelem és képviselet igénybevételéhez.
Azoknak, akik nem rendelkeznek elégséges pénzeszközökkel, költségmentességet kell biztosítani, amennyiben az igazságszolgáltatás hatékony igénybevételéhez erre szükség van".

Hol beszélhetünk itt tisztességes eljárásról, ha a Bankszövetség mondja meg, mi a helyes ítélet és mi nem helyes ítélet?
Kérem haladéktalan intézkedésüket, hogy ne sérüljön tovább a magyar emberek tisztességes eljáráshoz való joga!

Kelt.: 2016…..

Tisztelettel és Nagyrabecsüléssel:
Neved:
Lakcímed:

Osszátok meg! Minél több embernek látnia kell!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM