Ezt nézzétek Magyarok és devizások!

Nemzeti Civil Kontroll, devizahitel, Ezt nézzétek Magyarok és devizások!

Ezt nézzétek Magyarok és devizások!

Az alábbi videót (oldal alján) a 777 média töltötte fel oldalára. A videóhoz ezt a leírást mellékelte:

SZLOVÁKIA – POTYOGNAK A KORRUPT EMBEREK ÉS BÍRÓK – DEVIZAHITELEK, VÉGREHAJTÓK STB 
AZ IGAZSÁG NÉLKÜLED SOKKAL NEHEZEBBEN FOG KIDERÜLNI.
SZÜKSÉG A TE SEGÍTSÉGEDRE IS.
OSZD MEG AHOL TEHETED!
NEM SZABAD FELEJTENI, EZ NAGYON FONTOS

VAN MEGOLDÁS MINDENRE ÉS MINDEN ESETBEN. A MEGOLDÁS A TETTEK ÉS NEM A SZAVAK! 


EGYEDÜL PERSZE HOGY KEVÉSNEK ÉRZED MAGAD.
SZERVEZŐDJETEK:
TIZEDEK, SZÁZADOK, EZREDEK
ÉS PERSZE FEL KELLENE ÉBREDNI A MÉLY ÁLLOMBÓL
ÉS KOMOLYAN VENNI A SAJÁT ÉLETED, MERT CSAK TE TUDOD MEGMENTENI SAJÁT MAGAD SENKI MÁS! 

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM