Törvény védi majd a devizahiteleseket

Dobrev Klára, DK, devizahiteleseket, védi, törvény, Nemzati Civil Kontroll, Törvény védi majd a devizahiteleseket

"..Hogy lenne ott tisztesség, ahol a bankok minden profitot be tudtak zsebelni és az árfolyamkockázatot és az összes költséget ráterhelték az "adósokra…" ???

A videó az oldal alján megtekinthető!

Dobrev: Orbán a bankok, én az emberek oldalán állok!

A kormányváltás után újra fogjuk számoltatni a devizahiteleket, törvénnyel fogjuk megvédeni a károsultakat – közölte Dobrev Klára a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Hol lenne ott tisztesség, ahol a bankok minden profitot be tudtak zsebelni, és az árfolyamkockázatot, az összes költséget, mindent ráterheltek az adósokra – teszi fel a kínzó kérdést a DK miniszterelnök-jelöltje. Dobrev Klára azt mondja, "nézzük meg az elmúlt 10 évben, hogyan alakul a bankok profitrátája, és nézzük meg, mi történt a devizaadósokkal: elképesztő igazságtalanság!"

Olyan igazságtalanság, amiben az Orbán-kormány egyértelműen a bankok oldalára állt – mondja a kormányfőjelölt.

Dobrev Klára: "Törvénnyel fogjuk lehetővé tenni, hogy kárpótlást kapjanak az emberek. Nem az adófizetőktől, hanem a bankoktól!" 

"Orbán a bankok oldalára állt, én az emberek oldalára állok ebben a kérdésben" – mondta Dobrev Klára.
Dobrev Klára ígérete szerint, ha megválasztják, az általa vezetett új kormány törvénnyel fogja lehetővé tenni az újraszámolást, és nemcsak azoknak, akik még törlesztenek, hanem azoknak is, akik már kifizették "az igazságtalan mennyiségű pénzt".

loading...Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM