HAMAROSAN DEVIZÁS PARLAMENTI ÜLÉS. NÁLUNK IS MŰKÖDHET A HORVÁT PÉLDA?

HAMAROSAN DEVIZÁS PARLAMENTI ÜLÉS. NÁLUNK IS MŰKÖDHET A HORVÁT PÉLDA?

HAMAROSAN DEVIZÁS PARLAMENTI ÜLÉS. NÁLUNK IS MŰKÖDHET A HORVÁT PÉLDA?

[good_old_share]


loading...

Vajon a FIDESZ-KDNP tényleg távol marad az üléstől? Szerintük a "deviza"-károsultak sorsáról nem fontos dönteni? Videó alább!

 

Dr. Hosszú Istvánné így kommentálta az alább látható videót:Készüljetek un. devizás fotel-forradalmárok !!!!

Imre bááá beszél, beszél,……. már majdnem elájulsz a jó dumától, de végül csak kiderül, hogy mire ez a sok beszéd!

A végén belengeti azt, hogy mire készül a megmentő hatalom!! Az előkészületek már folynak Imre bá szerint!

loading...

Kecó lenyúlva, de nem gond, sétáljatok el a híd alá, örüljetek, hogy megszabadultatok, tehát jól meg lesztek ismét mentve!

Hogy ócsóóóón viszik azok a bizonyosok, akik nem akár kik…. no arról nem beszél persze Imre báááá!!! 
Meg csúsztat is és kamuzik is, az is megvan nektek is? Mert miért is ne tehetné ezt is meg? Mintha például Járai lett volna az MNB elnök, stb…….

Meg most réges régen mintha a Darák lenne a Kúria elnöke, aki ugye kétségtelenül kormánypárti kinevezett, tehát nem ellenzéki !…….. Meg aztán mintha a bankok jó sok 100 milliárd bankadót tejeltek volna köszönetként a bankmentésért az állami költségvetésbe ugyebár Imre bááááá, no persze ez nem így lett előadva a népnek, hanem a csúnya multi bankok megadóztatásának, akik ugye például a devizások kifosztásából tejeltek ! ……Stb………….. 
No persze az is tény, az kétségtelen, hogy a 2004-2009 közötti banda bűne egy cseppet sem kisebb!Szóval: A 2010 óta regnáló szegény hatalomnak a bankokat is meg kellett menteni és titeket is!

 

Értitek ugye??? Már meg vagytok régen nagyon-nagyon mentve!
De most még annál is jobban meg lesztek mentve!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Hát lehet gondolkodni, hogy továbbra is a fotelben üldögéltek vagy megemelitek azt a bizonyosat tömegesen és erőt mutattok! ÍMondjuk ideje lenne egymás köpködését abbahagyni és egymás mellé állni legalább 50-100 ezer embernek!

Mindjárt lehet is most pénteken, augusztus 17-én délelőtt 10 órakor egymás mellé állni a Kossuth téren 100 ezer embernek, amikor is a Fidesz nem akar megjelenni a Parlamentben, hogy leállítsa a végrehajtásokat és a kilakoltatásokat! Hiszen minek kellene leállítani, nincs itt semmi gond, csak hisztizik az ellenzék!Szóval: ha nem mozdultok azonnal tömegesen, akkor nézhetitek majd a kilakoltatásokat a fotelből és jajgathattok! Idő kérdése, hogy ki mikor kerül sorra!

Akik pedig még fizetnek, azok meg idővel – a többség legalábbis – előbb vagy utóbb szintén be fog dőlni, mert itt a jövőben is mindent meg fognak tenni a bankárok, mint ahogy eddig is megtehettek mindent! Ebben kétsége senkinek se legyen. Tehát: Vagy most megálljt parancsoltok a tömeg erejével a kifosztó bankár és politikai lobbinak, vagy cudar jövő vár mindenkire! Dr. Hosszú Istvánné.

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A MAGYAROK HOLOKAUSZTJA. OSZD MEG EZT A VIDEÓT!
A MAGYAROK HOLOKAUSZTJA. OSZD MEG EZT A VIDEÓT!

A MAGYAROK HOLOKAUSZTJA. OSZD MEG EZT A VIDEÓT! [good_old_share] Kommentár nélkül….A videó magáért beszél. Kérjük, hogy oszd meg! A Facebook...

A KÖVETELÉSKEZELŐK JOGTALAN KAMATKÖVETELÉSE.
A KÖVETELÉSKEZELŐK JOGTALAN KAMATKÖVETELÉSE.

A KÖVETELÉSKEZELŐK JOGTALAN KAMATKÖVETELÉSE. [good_old_share] Váradi Gábor -Sok vita folyik a követeléskezelők kielégíthetetlen étvágyáról, és arról, hogy milyen díjakat és...

Close