MIRE LEHET BÜSZKE A MAGYAR “DEVIZAKÁROSULT”?

MIRE LEHET BÜSZKE A MAGYAR "DEVIZAKÁROSULT"?

MIRE LEHET BÜSZKE A MAGYAR "DEVIZAKÁROSULT"?

[good_old_share]

Magyarként csak szégyenkezni lehet!
Bankcsapda- Grell Antal. Én is fel voltam évekkel korábban azon háborodva, amikor egy parlamenti képviselő azt találta mondani nekem, hogy "hiába van igazad, ha nem áll mögötted kétmillió ember"!

Ma meg azon csodálkozik mindenki, hogy miért van az, hogy nem történik semmi, amikor bárki az élet bármely területén elbukva csodálkozik elkaszálták a jogorvoslati eljárását!

Hát azt kell mondanom az erősebb kutya b…ik elvét követi a magyar állam! Mindenkit kinyírnak , ellehetetlenítenek, mert, ha szót emelsz, akkor megvádolnak, beskatulyáznak, gyanakvást és bizonytalanságot kreálnak, ha elfordultak tőled, levadásznak!

Nem veszitek észre, hogy a jelentéktelen időhúzó eljárásokat felkarolja és utat enged a sajtó, miközben a tényekről tájékoztatókat likvidálják!?

Lehet "arcosodni", meg hurrázni, amikor valakit megszólaltatnak, valahol, de mi a bánatos fenét ér, amikor az állam kegyetlenül lecsap!?

Mire lehetek büszke magyarként? Arra, hogy történelmünk során végső soron a magyar ölte a magyar embert? Arra legyek büszke, hogy az állam, amikor a nemzet öntudatára ébredt, legyilkolta, megtorolta? Arra legyek büszke, hogy ugyanazok ítélkezhetnek, akik halálra ítélték a forradalmárokat? Arra legyek büszke, hogy ma is, mint korábban főügyészi javaslatra, legfelsőbb bíróság halálra ítélte a magyart?!

Arra legyek büszke, hogy magyar embert családostul, zsarolhatnak ügyvédi irodák, csak azért mert az igazságügyi miniszter a barátjuk?
Miért lehet jogállamnak nevezni azt, hogy csak akkor hajlandó a magyar állam tárgyalni a békés szándékúakkal, ha legalább tízezer ember szét akarja verni a parlamentet?

Arra legyek büszke, hogy a magyar sajtó és média, csak akkor hajlandó tájékoztatni bármiről is, ha mutogatod a hátsód?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Arra legyek büszke, hogy a jegybank-károsultakat (devizahiteleseket) hasznos hülyéknek tekinti a magyar politikai elit, oldaltól függetlenül!?
Arra legyek büszke, hogy azok, akik elárulták a magyar embereket 1956-ban/1989-ben/ 2008-ban/ 2010-ben/ 2014-ben, ma ott rohadhatnak a törvényalkotásban?

Grell Antal
B.É.CS.
ui_arra legyek büszke, hogy a Baloldali szociális érzékenység, Polgári Magyarország és a Nemzeti radikalizmus, politikai termékké silányodott?

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM