A “DEVIZA”-KÁROSULTAK HARCA – FALUS ZSOLT.

A "DEVIZA"-KÁROSULTAK HARCA – FALUS ZSOLT.


AZ UNICREDIT, MINT ADÓS ELLENI VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁST EGY OLYAN KERESETI KÉRELEM IGAZOLT BENYÚJTÁSA ALAPJÁN "FÜGGESZTETTÉK" MOST FEL, MELY KERESETET A PKKB MÁR EL IS UTASÍTOTT!

 

NCK üzenet az oldal alján!
Falus Zsolt -Koncepciós és korrupciós eljárásra utaló körülménynek tartom, hogy a bank elleni végrehajtási eljárás felfüggesztésről szóló bírósági végzés 2017. január 26. napján kelt, míg e végzés alapját képző keresetlevelet már korábban elutasították, tehát az eljáró ERKÖLCSTELEN és TISZTESSÉGTELEN bíró tudott arról (!), hogy az általa hivatkozott peres eljárásban nemhogy a végrehajtás felfüggesztésére nem került sor, hanem idézés kibocsátására és tárgyalás megtartására sem!

(Emlékeztetőül, ebben az ügyben 2015-ben pert nyertem az unicredit bankkal szemben, végrehajtást indítottam, mely végrehajtási ügyben kizárólag a Magyar Nemzet riport után történt érdemi előrelépés 2016 októberében. A bank több alkalommal próbálta megakadályozni a végrehajtást, azonban a jogorvoslati eljárások eredménytelenek voltak, most pedig egy korábban elutasított kérelem ellenére találtak egy bírót, aki a már elutasított kérelem ellenére felfüggesztette a végrehajtást a bankkal szemben.)

 

A POFÁTOKBA HAZUDNAK ÉS RÖHÖGNEK A BANKÁROK, DE AZOK IS AKIK MÉG MOST IS A PERES ELJÁRÁSOKRA BIZTATNAK BENNETEKET MEGBÍZÁSI VAGY MUNKADÍJ FEJÉBEN … AMIKOR NYILVÁNVALÓ HOGY EZEKET A PEREKET ESÉLYTELEN TISZTESSÉGES ELJÁRÁSBAN FÜGGETLEN BÍRÓSÁGOK ELŐTT TÁRGYALNI!

Hatalmas tisztelet illeti a román lakosságot, aki képes arra, amire a magyar társadalom érintett rétege láthatóan képtelen …
Jó hétvégét kívánok, Falus Zsolt Ferenc.

NCK: Nagy kérdés az, hogy (legalább a Budapesti, és Budapest környéki) „deviza”-károsultak ott lesznek-e a per alatt? Ez is több százezer devizakárosultat jelent!
Jelenlétükkel támogatják-e azt, aki értük is küzd?  Vagy csendben elnézik azt, hogy megint más vívja meg helyettük a rendkívül egyenlőtlen küzdelmet? (tisztelelet a kivételnek!) Meglátjuk! 2017. február 14., 10:30–13:00 Markó utca 27, Budapest!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Szólj hozzá

Hozzászólás