A “DEVIZA”-KÁROSULTAK HARCA – FALUS ZSOLT.

A "DEVIZA"-KÁROSULTAK HARCA - FALUS ZSOLT.

A "DEVIZA"-KÁROSULTAK HARCA – FALUS ZSOLT.

[good_old_share]


AZ UNICREDIT, MINT ADÓS ELLENI VÉGREHAJTÁSI ELJÁRÁST EGY OLYAN KERESETI KÉRELEM IGAZOLT BENYÚJTÁSA ALAPJÁN "FÜGGESZTETTÉK" MOST FEL, MELY KERESETET A PKKB MÁR EL IS UTASÍTOTT!

 

NCK üzenet az oldal alján!
Falus Zsolt -Koncepciós és korrupciós eljárásra utaló körülménynek tartom, hogy a bank elleni végrehajtási eljárás felfüggesztésről szóló bírósági végzés 2017. január 26. napján kelt, míg e végzés alapját képző keresetlevelet már korábban elutasították, tehát az eljáró ERKÖLCSTELEN és TISZTESSÉGTELEN bíró tudott arról (!), hogy az általa hivatkozott peres eljárásban nemhogy a végrehajtás felfüggesztésére nem került sor, hanem idézés kibocsátására és tárgyalás megtartására sem!

(Emlékeztetőül, ebben az ügyben 2015-ben pert nyertem az unicredit bankkal szemben, végrehajtást indítottam, mely végrehajtási ügyben kizárólag a Magyar Nemzet riport után történt érdemi előrelépés 2016 októberében. A bank több alkalommal próbálta megakadályozni a végrehajtást, azonban a jogorvoslati eljárások eredménytelenek voltak, most pedig egy korábban elutasított kérelem ellenére találtak egy bírót, aki a már elutasított kérelem ellenére felfüggesztette a végrehajtást a bankkal szemben.)

 

A POFÁTOKBA HAZUDNAK ÉS RÖHÖGNEK A BANKÁROK, DE AZOK IS AKIK MÉG MOST IS A PERES ELJÁRÁSOKRA BIZTATNAK BENNETEKET MEGBÍZÁSI VAGY MUNKADÍJ FEJÉBEN … AMIKOR NYILVÁNVALÓ HOGY EZEKET A PEREKET ESÉLYTELEN TISZTESSÉGES ELJÁRÁSBAN FÜGGETLEN BÍRÓSÁGOK ELŐTT TÁRGYALNI!

Hatalmas tisztelet illeti a román lakosságot, aki képes arra, amire a magyar társadalom érintett rétege láthatóan képtelen …
Jó hétvégét kívánok, Falus Zsolt Ferenc.

NCK: Nagy kérdés az, hogy (legalább a Budapesti, és Budapest környéki) „deviza”-károsultak ott lesznek-e a per alatt? Ez is több százezer devizakárosultat jelent!
Jelenlétükkel támogatják-e azt, aki értük is küzd?  Vagy csendben elnézik azt, hogy megint más vívja meg helyettük a rendkívül egyenlőtlen küzdelmet? (tisztelelet a kivételnek!) Meglátjuk! 2017. február 14., 10:30–13:00 Markó utca 27, Budapest!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM