BANKÁRBŰNÖZÉS MÉLYSÉGEI

BANKÁRBŰNÖZÉS MÉLYSÉGEI.

BANKÁRBŰNÖZÉS MÉLYSÉGEI


[good_old_share]

Dr. Varga-Damm Andrea. Kedves Barátaim!
A pénzügyi intézmények bűnözőinek következő fejezetét irom. 

loading...

Minap egy kedves bajai kollégám felkeresett aziránt, hogy egy általa, a Budapest Autófinanszirozási Zrt. ellen, képviselt ügyben gyanúsak számára az okiratok. Első fokon elveszitette a pert a Kiskőrösi Járásbiróságon, mert a Budapest Autófinanszirozási Zrt. olyan tartalmú szerződést nyújtott be a biróságra és küldött meg a per előtt az ügyfélnek, amelyben még az is szerepel, hogy az ügyfél tudomásul veszi, miszerint a törlesztés ellenére a tőketartozása is növekedhet. 

Megküldte nekem a szerződést, mert hallotta, hogy nagyon sok, ettől a pénzügyi intézménytől származó szerződést láttam már, s fellelhető az irodámban számtalan ezen tipusú szerződésből.

Megnéztem a perbe benyújtott szerződést és elképedve láttam, hogy a szerződés érdemi rendelkezései két lapon vannak leirva, mindkét lapon a betűtipusok egymástól eltérnek és aláirás csak a harmadik oldal tetején van, s az aláirások felett a harmadik oldalon semmiféle rendelkezés nincs. Az első két oldalon nem található egyetlen aláirás sem. A szerződésen nem szerepel dátum. Elmondta kollégám, hogy az eredetit soha nem mutatták be a perben sem.

Elővettem az összes, nálam lévő Budapest Autós szerződést és sem ezen szerződés vélelmezhető időpontja előtt, sem azután ilyen tartalmú szerződést a Budapest Autó nem kötött. 
Hihetetlen, hogy mire képesek a pénzügyi intézmények csak azért, hogy a bűnös tevékenységüket próbálják leplezni. Én magam fogok feljelentést tenni a Bács-Kiskun megyei Ügyészség előtt és a közvélemény elé fogom tárni annak eredményét. Csak remélni tudom, hogy a nyomozóhatóság nem fogja pártolni ezt a magatartást és megtalálja a tényleges bűnösöket, akiket felelősségre lehet és kell vonni.

loading...

Kérlek Benneteket, osszátok meg ezt a dolgozatot, hogy minél több olyan Honfitársunkhoz juthasson el, aki érintett ezzel a pénzügyi intézménnyel. – Dr. Varga-Damm Andrea.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[apss_share]
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
GYŐZELEM! A KILAKOLTATÁS ELMARAD!
GYŐZELEM! A KILAKOLTATÁS ELMARAD!

GYŐZELEM! A KILAKOLTATÁS ELMARAD! [good_old_share] Marosi Katalin kilakoltatása elmarad! NCK: Többek között ezért kell erőt felmutatni, tömegeket megmozgatni, meghívni az...

KOPPÁNY CSOPORT-MEGMENTJÜK KATALINT?
KOPPÁNY CSOPORT-MEGMENTJÜK KATALINT?

KOPPÁNY CSOPORT-MEGMENTJÜK KATALINT? [good_old_share] Videó alább! Koppány Csoport - Vagy egyszerre, együtt szeretetben összefogásban állunk fel a végrehajtói rendszer ellen...

Close