MIÉRT NEM TUDNAK ÖSSZEFOGNI A “DEVIZA”-“HITELESEK”?

MIÉRT NEM TUDNAK ÖSSZEFOGNI A "DEVIZA"-"HITELESEK"?

MIÉRT NEM TUDNAK ÖSSZEFOGNI A "DEVIZA"-"HITELESEK"?

 

Asztalos Károlyné – Nagy Éva

AZT MONDJA A FÁMA, HOGY AZÉRT NEM TUDNAK IGAZÁN ÖSSZE FOGNI A DEVIZA HITELESEK MERT NINCS KÖZÖS PONTJUK, NINCS KÖZÖS ÉRDEKÜK.

Én most néhányat összeszedtem közülük, ami miatt egyformán kiszolgáltatott helyzetben vagyunk. Ha tényleg mindenki úgy látja,hogy mindez nem elegendő ahhoz hogy közösen gondolkodjunk a megoldáson, akkor szerintem tényleg menjen mindenki ügyvédhez, ha talál még olyat aki ráér és meri is vállalni, na meg persze tudja is képviselni az érdekeit. Ha jól hallottam az ügyvédek 1 %-a sem foglalkozik vele még.

  • – Csaltak, félrevezettek mindannyiunkat a bankok.
  • – Mindenkinek felemelték a törlesztő részletét.
  • – Mindenkinek nőtt a tartozása.
  • -Mindenkit egyformán fenyeget az árfolyamkockázat, annak ellenére, hogy a bankoknak semmilyen árfolyamkockázatuk nincs, hiszen azt swapügyletekkel elkerülték.
  • – Mindannyiunknak megvonták a jogát a törvényes és tisztességes jogi eljárástól jelenleg.
  • – Mindenkire vonatkozik, hogy visszamenőlegesen, szerintem alkotmányellenesen hoztak törvényt, hogy a nem létező devizát a bankok ténylegesen követelhessék az adósoktól. (Pl. a Ptk 231 § helytelen alkalmazása miatt is)
  • – Mindenkinek devizakövetelést könyveltek le, annak ellenére. hogy forintot folyósítottak.
  • – Mindenkitől devizát kérnek, holott azt senki nem látta, nem kapta meg.
  • – Mindnekit érint hogy a bankok nem a tényleges adatokat könyvelte le a hiteles nyilvántartásában (könyvelésében).
  • -MINDENKINEK A KÖLCSÖNSZERZŐDÉS VOLT AZ AKARATA, ezért kölcsönért folyamodott a bankhoz. SENKINEK A SZERZŐDÉSE NEM A KÉT SZERZŐDŐ FÉL AKARATA SZERINT JÖTT LÉTRE ( Ptk. 205 §)

SENKI NEM AKART KOCKÁZATOS BEFEKTETÉST, SENKI NEM TUDOTT A KOCKÁZATRÓL (EGYÉBKÉNT SINCS A BANKNAK KOCKÁZATA, HISZEN A SWAP ÜGYLETEKKEL EZT MEGOLDJÁK)

Tényleg ennyi nem elég nekünk hogy közösen lépjünk fel saját érdekünkben?
Tényleg komolyan gondolja valaki hogy a mi dolgunkat valaki másnak kellene helyettünk elvégezni? Ha nálad ömlik a víz a lakásban, akkor azt várod hogy más zárja el a csapot? – 
Asztalos Károlyné – Nagy Éva

NCK: Mi azért hozzátesszük azt is, hogy az összefogás hiánya miatt nagyfokú felelősség terheli a "devizahiteles" érdekvédelmi szervezetek vezetőit, akiknek mindent el kellene követniük annak érdekében, hogy a munkájukat és az intézkedéseiket összehangolják, a szervezetek tagságát pedig ne egymás ellen uszítsák!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM