INDUL A VÁLTOZÁS? ÚJABB DEVIZA PER DÖMPING VÁRHATÓ!

INDUL A VÁLTOZÁS? ÚJABB DEVIZA PER DÖMPING VÁRHATÓ!

INDUL A VÁLTOZÁS? ÚJABB DEVIZA PER DÖMPING VÁRHATÓ!

[good_old_share]


Dokumentumok az oldal alján!

 

2018-as új Pp. szerint a KERESET BEFOGADVA + észrevétrel !!!

A Budaházi ügyvédi irodának az új Pp. szerint is megfelelnek a keresetei.Elterjedt az a hír, hogy nem fogják befogadni a kereseteket a Bíróságok, mert az új Pp. -nek
szinte lehetetlen megfelelni.

Cáfolnám !!!

A új eljárási szabályrendszernek valóban nehéz megfelelni, de nem lehetetlen.

Amennyiben EUB előtt C-51/17. számon folyó ügyre vonatkozóan jó döntés születik újabb deviza per dömpingre lehet számítani.

Aki a biztonságosabb utat szereti érdemes még szeptember közepéig elindítani a pert. 
A dömping előtt könnyebb lehet a befogadása a kereseteknek.

"Az előzetes döntéshozatali eljárásokban (EDE) a bírók olyan kérdéseket fogalmazhatnak meg az Európai Unió Bírósága (EUB) felé, mely az ítélkezésben való döntésüket segíti elő úgy, hogy az jogállami és európai közösségi normáknak is megfelel majd.

Az előzetes döntéshozatali kérdésekre adott válaszok sok-sok folyamatban lévő devizás ügyének a sorsát is befolyásolhatják majd, ezért fontos azokat figyelemmel kísérni."

VIGYÁZAT !!!

Sajnos sok ügyfelünk, mielőtt hozzánk fordult más módon próbált megoldást találni a deviza hitel problémájára.
Érdemes kimondottan deviza hiteles perekre specializálódott ügyvédi irodát felkeresni a perindítás előtt.Segítség képen leírom, hogy általánosan mennyi időt kellene fordítani egy leendő ügyfélre:
– Tájékoztatás kb 1-2 óra ügytől és ügyféltől függően
– Adatok felvétele Megbízás elindítása 1 óra

Amennyiben ez sokkal rövidebb idő, vagy nem konkrét dolgokról, csak nagy általánosságban beszélnek akkor az gyanús.

 

A már meglévő ügyfeleket MINDENRŐL tájékoztatni kell.
A kapcsolattartás telefonon és e-mailben történik. 
Telefonon kapja az ügyfél a tájékoztatást, e-mailben az iratokat.

Amennyiben már régóta folyik pere és nem éri el az ügy intézőjét, érdemes a bíróságról kikérni (100 Ft/oldal) a két utolsó végzést, hogy tisztán lásson.

 

Jelenleg két lehetőség van a deviza hitel probléma megoldására
Ne higgyen más hitegetésnek, legyen körültekintő

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

1. Pert lehet indítani szerződés érvénytelenségére 
(Az új Pp. –nek megfelelve erre nagyon kevés iroda képes jelenleg. 
Keressen fel egy deviza hiteles perekre specializálódott ügyvédi irodát)

2. Megállapodás a bankkal peren kívül vagy a per során
(Ezeknél a választásoknál is érdemesebb egy deviza hiteles perekre szakosodott ügyvédi irodát felkeresni, hiszen nekik már minden bankkal, követelés kezelővel…stb. kapcsolatuk van és ismerik a koncepciójukat.

A bankok tisztában vannak azzal, ha nem állapodnak meg, akkor azzal az ügyvédi irodával találják szembe magukat a per során is.

 

Főtanácsnoki indítvány itt olvashatóAz ismertetés napja: 2018. május 3.

Dr. Budaházi János ügyvéd. Ügyvédi iroda elérhetősége: 2030 Érd Mályva utca 14.

Tel: 06-70-632-3583. Vezetékes telefon/fax: 06-23-360-472. Email cím: drbudahazijanos.erd@gmail.com, H-CS 08:00-16:00-ig, Pénteken 08:00-14:00-ig. Ügyfélfogadás kizárólag telefonos egyeztetés után lehetséges.

Banki, hitelintézeti egyéb kölcsönnel, lízinggel kapcsolatos keresetek, perek, rendkívüli megegyezések a bankokkal,  pénzintézetekkel.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM