MIÉRT BUKJÁK A PEREKET A DEVIZAKÁROSULTAK A BANKOK ELLEN?

MIÉRT BUKJÁK A PEREKET A DEVIZAKÁROSULTAK A BANKOK ELLEN?

MIÉRT BUKJÁK A PEREKET A DEVIZAKÁROSULTAK A BANKOK ELLEN?

[good_old_share]


Biztosak vagyunk abban, hogy sokan érzik azt, hogy a hatalom valójában nem akarja megoldani a „deviza”-károsultak ügyét. Lehet, hogy soha nem is akarta, csak a károsultak szavazataira volt szüksége!

 

Ezt pedig a törvényhozás úgy tudja leginkább elérni, ha a bírákat folyamatosan presszionálja, befolyásolja annak érdekében, hogy egy devizaperben túlnyomó részt a bankok javára szülessenek az ítéletek.Az alábbi videót érdemes megnézni minden „deviza”-károsultnak. Aki még ebből sem érti meg, hogy a FIDESZ-KDNP igazából a pénzhatalmat képviseli, és ennek érdekében még a bírókat is befolyásolja, az továbbra is nyugodtan tegye fel az ostoba kérdéseit, hogy „de miért nem oldják már meg végre…meg, hogy a FIDESZ nem ezt ígérte…stb.”

De sajnos a bírói függetlenség nem csak a devizás témában nyilvánul meg. Ha egy bíró a törvényhozó hatalomtól függ, akkor a jogállam alapja sérül! Ez a tény! A választók pedig nem adtak felhatalmazást senkinek sem arra, hogy a jogállamot lebontsa!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM