CSÁNYI: KI FIZETI A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

CSÁNYI: KI FIZETI A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

CSÁNYI: KI FIZETI A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

[good_old_share]


TALÁLKOZTÁL MÁR CSÁNYIVAL? MI MÁR IGEN! Videó alább!

 

Csányi Sándor még mindig nem érti, hogy vannak emberek, akik, nem pénzért, hanem pusztán az igazuk miatt állnak ki, és nyilvánítanak véleményt! Egyébként pedig, akármennyire is nem tetszik ez sok embernek, egy valódi jogállamban és demokráciában ezt bizony meg lehet tenni!

loading...Több mint két órán át faggathattuk. Mint ahogyan kétszer nem léphetünk ugyanabba a folyóba, hiszek abban, hogy ha csak picit is, de hatással voltunk Magyarország második legbefolyásosabb emberére. Látok reményt arra, hogy sikerült kicsit megvilágítani a kifosztást a károsultak oldaláról is. Nem volt könnyű dolgunk,mert az eljárás nem erről szólt, és a bíró éberen őrködött, de azért igyekeztünk belecsempészni az üzenetünket a kérdésekbe és észrevételekbe.

loading…


És képzeljétek, megtört a jég! CSÁNYI ROSSZALLÓAN NYILATKOZOTT A KILAKOLTATÁSOKRÓL!

Igaz, hogy ilyet már Kovács Levente is mondott három évvel ezelőtt, amikor megkérdeztük, hogy hogyan egyeztethető össze a keresztény értékrend a kilakoltatásokkal. Azt válaszolta, hogy sehogy.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Hát ha már a kifosztóink is kénytelen-kelletlen így nyilatkoznak szűkebb körben, akkor nem gondoljátok, kedves sorstársaim, hogy érdemes lenne kiállni magunkért?!

EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT!

loading...loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MIÉRT BUKJÁK A PEREKET A DEVIZAKÁROSULTAK A BANKOK ELLEN?
MIÉRT BUKJÁK A PEREKET A DEVIZAKÁROSULTAK A BANKOK ELLEN?

MIÉRT BUKJÁK A PEREKET A DEVIZAKÁROSULTAK A BANKOK ELLEN? [good_old_share] Biztosak vagyunk abban, hogy sokan érzik azt, hogy a hatalom...

ELEKTROMOS CIGARETTA-EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS
ELEKTROMOS CIGARETTA-EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS

ELEKTROMOS CIGARETTA-EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS [good_old_share] Ebben a cikkben a korábbi témáktól eltérően az elektromos cigarettáról lesz szó. Szerkesztőségünk egyhangú véleménye...

Close