CSÁNYI: KI FIZETI A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

CSÁNYI: KI FIZETI A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

CSÁNYI: KI FIZETI A DEVIZAKÁROSULTAKAT?

[good_old_share]


TALÁLKOZTÁL MÁR CSÁNYIVAL? MI MÁR IGEN! Videó alább!

 

Csányi Sándor még mindig nem érti, hogy vannak emberek, akik, nem pénzért, hanem pusztán az igazuk miatt állnak ki, és nyilvánítanak véleményt! Egyébként pedig, akármennyire is nem tetszik ez sok embernek, egy valódi jogállamban és demokráciában ezt bizony meg lehet tenni!Több mint két órán át faggathattuk. Mint ahogyan kétszer nem léphetünk ugyanabba a folyóba, hiszek abban, hogy ha csak picit is, de hatással voltunk Magyarország második legbefolyásosabb emberére. Látok reményt arra, hogy sikerült kicsit megvilágítani a kifosztást a károsultak oldaláról is. Nem volt könnyű dolgunk,mert az eljárás nem erről szólt, és a bíró éberen őrködött, de azért igyekeztünk belecsempészni az üzenetünket a kérdésekbe és észrevételekbe.

loading…


És képzeljétek, megtört a jég! CSÁNYI ROSSZALLÓAN NYILATKOZOTT A KILAKOLTATÁSOKRÓL!

Igaz, hogy ilyet már Kovács Levente is mondott három évvel ezelőtt, amikor megkérdeztük, hogy hogyan egyeztethető össze a keresztény értékrend a kilakoltatásokkal. Azt válaszolta, hogy sehogy.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Hát ha már a kifosztóink is kénytelen-kelletlen így nyilatkoznak szűkebb körben, akkor nem gondoljátok, kedves sorstársaim, hogy érdemes lenne kiállni magunkért?!

EGY MINDENKIÉRT, MINDENKI EGYÉRT!loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM