ELEKTROMOS CIGARETTA-EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS

ELEKTROMOS CIGARETTA-EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS

ELEKTROMOS CIGARETTA-EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS

[good_old_share]


Ebben a cikkben a korábbi témáktól eltérően az elektromos cigarettáról lesz szó.

Szerkesztőségünk egyhangú véleménye az, hogy aki dohányzik, annak érdemes egy picit alaposabban körbejárni ezt a témát, mert a dohányzásról valóban könnyű leszokni az elektromos cigaretta segítségével.Ezt mi is állíthatjuk! Nekünk már sikerült!

Természetesen nem mindegy, hogy miként kezdünk hozzá, milyen eszközöket és liquidet használunk, hogy valóban szinte tökéletesen tudjuk pótolni a cigarettázás élményét, illetve a hiányzó nikotint.

Természetesen a nikotint folyamatosan csökkenthetjük, így szabályozott körülmények között végleg megszabadulhatunk a függőségtől.

Sokan azt állítják, hogy az e-cigi károsabb, mint a hagyományos cigaretta. Az alábbi dokumentumfilmet érdemes mindenkinek megnézni, és így lehetősége lesz eldönteni, hogy egyáltalán belefog-e a leszokásba.

loading…


A dokumentumfilm alatt találtok egy videót, melynek a címe: „Az elektromos cigarettáról kezdőknek”

A videó alatt pedig egy újabb videót, amely már azoknak szól, akik használják az elektromos cigarettát. Ez egy EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS, melynek lényege, hogy követeljük az elektronikus cigaretta észszerűbb szabályozását!

A videók alatt pedig megtaláljátok azt a linket, ahol a petíció formájában indult polgári kezdeményezést ti is ki tudjátok tölteni.

Jó szórakozást a filmhez!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

https://vimeo.com/198565230

Az elektromos cigarettáról kezdőknek:

Követeljük az elektronikus cigaretta észszerűbb szabályozását!A link, ahol a petíció formájában indult polgári kezdeményezést ti is ki tudjátok tölteni: KATTINTS IDE!

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM