ELEKTROMOS CIGARETTA-EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS

ELEKTROMOS CIGARETTA-EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS

ELEKTROMOS CIGARETTA-EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS

[good_old_share]


Ebben a cikkben a korábbi témáktól eltérően az elektromos cigarettáról lesz szó.

Szerkesztőségünk egyhangú véleménye az, hogy aki dohányzik, annak érdemes egy picit alaposabban körbejárni ezt a témát, mert a dohányzásról valóban könnyű leszokni az elektromos cigaretta segítségével.Ezt mi is állíthatjuk! Nekünk már sikerült!

Természetesen nem mindegy, hogy miként kezdünk hozzá, milyen eszközöket és liquidet használunk, hogy valóban szinte tökéletesen tudjuk pótolni a cigarettázás élményét, illetve a hiányzó nikotint.

Természetesen a nikotint folyamatosan csökkenthetjük, így szabályozott körülmények között végleg megszabadulhatunk a függőségtől.

Sokan azt állítják, hogy az e-cigi károsabb, mint a hagyományos cigaretta. Az alábbi dokumentumfilmet érdemes mindenkinek megnézni, és így lehetősége lesz eldönteni, hogy egyáltalán belefog-e a leszokásba.

loading…


A dokumentumfilm alatt találtok egy videót, melynek a címe: „Az elektromos cigarettáról kezdőknek”

loading...

A videó alatt pedig egy újabb videót, amely már azoknak szól, akik használják az elektromos cigarettát. Ez egy EURÓPAI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉS, melynek lényege, hogy követeljük az elektronikus cigaretta észszerűbb szabályozását!

A videók alatt pedig megtaláljátok azt a linket, ahol a petíció formájában indult polgári kezdeményezést ti is ki tudjátok tölteni.

Jó szórakozást a filmhez!

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

https://vimeo.com/198565230

Az elektromos cigarettáról kezdőknek:

Követeljük az elektronikus cigaretta észszerűbb szabályozását!A link, ahol a petíció formájában indult polgári kezdeményezést ti is ki tudjátok tölteni: KATTINTS IDE!

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BOJKOTTÁLTA A DEVIZAKÁROSULTAKAT A FIDESZ-KDNP.
BOJKOTTÁLTA A DEVIZAKÁROSULTAKAT A FIDESZ-KDNP.

BOJKOTTÁLTA A DEVIZAKÁROSULTAKAT A FIDESZ-KDNP. [good_old_share] A fideszes bojkott miatt határozatképtelen volt az országgyűlés: a kormánypártok nem voltak hajlandóak vitatkozni...

KILAKOLTATÁSOK-RENDKÍVÜLI PARLAMENTI ÜLÉS.
KILAKOLTATÁSOK-RENDKÍVÜLI PARLAMENTI ÜLÉS.

KILAKOLTATÁSOK-RENDKÍVÜLI PARLAMENTI ÜLÉS. [good_old_share] Érdemes megnézni a bejegyzésben szereplő parlamenti fotót! Hát...ismét megtörtén! A rendkívüli ülésen azt a javaslatot tárgyalták,...

Close