“DEVIZÁS” TÜNTETŐK HATALMAS ESEMÉNYT ZAVARTAK MEG!

"DEVIZÁS" TÜNTETŐK HATALMAS ESEMÉNYT ZAVARTAK MEG!

"DEVIZÁS" TÜNTETŐK HATALMAS ESEMÉNYT ZAVARTAK MEG!

[good_old_share]


Na, jó…azért nem volt akkora a megzavart esemény…alább megnézheted!

 

Devizahiteles tüntetők zavarták meg a fociedzést-számolt be az esetről a hírTv.(mi egy kicsit másként tudjuk, és meg is mutatjuk a valóságot a HírTv beszámolója után.)

Megzavarta a Puskás Akadémia egyik utánpótláscsapatának edzését a Póka László-féle devizahitelesek.
A hírt a Puskás Akadémia közölte saját honlapján: a beszámoló szerint a csoport a biztonsági őr figyelmeztetése ellenére bement a főkapun, majd hangosan pályát követeltek maguknak, mert focizni szerettek volna.

A biztonságiak végül rendőrt hívtak, akik igazoltatták a tüntetőket. A csoport tavaly egy hitelezési konferenciát is megzavart, de tüntettek a miniszterelnök felcsúti háza előtt is.

Eddig a hivatalos beszámoló. A videó alatt pedig megtalálod a valóságot (hogy igazából nem nagyon volt kiket megzavarni, mert a pálya üres volt. És a videó alatt pedig megtalálod a "másik oldal" véleményét is.

Te hogy látod? Szükség van a Nem adom a házamat mozgalom határozott fellépésére? Vagy inkábbvissza kellene magukat fogni?
Itt pedig a teljes történet:
A "másik oldal" véleménye:

 

Évek óta harcolnak saját eszményeik-, elképzeléseik alapján, eszközeikkel, megoldásaikkal, figyelemfelhívásaikkal a saját és sorstársaik(több százezer magyar ember) a hatalmi ágak-, bankok-, bankszövetség általi kifosztása és sorozatos jogtiprások ellen.

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Példamutatásuk , kitartásuk, igazságszeretetük, összetartásuk , áldozatvállalásuk egyedül álló (Többen már a börtönt is bevállalták az igazukért) és összességében megismételhetetlen, de elemeiben követhető példákra támaszkodik.

loading…


Sok erőt és kitartást a mozgalomnak, mert úgy néz ki a hatalom egyelőre a saját népe ellen dolgozik. A bankok meg kifosztják a saját ügyfél köreiket és közben sírnak, hogy visszaesik a hitelezés. Eléggé abszurd világ ez.

Te hogy látod? Szükség van a Nem adom a házamat mozgalom határozott fellépésére? Vagy inkábbvissza kellene magukat fogni?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM