MI NEM ADJUK! ÉS TI?

loading...

MI NEM ADJUK! ÉS TI?

Email


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Az elköteleződés hatalma. – Amikor mindenki előtt felvállalod a célodat, és az utadat.Öt évvel ezelőtt készítettük a mellékelt videót. Már 27 ezren megnézték.

Öt évvel ezelőtt kitettük a házunkra, hogy „Nem adjuk”. Kevesen tették meg ugyanezeket.

Így a hatalom azt látja, hogy kevesen igazán elszántak. Mert az elköteleződés mutatja az elszántságot is.
Amikor az ismerőseid előtt is vállalod. Amikor nem tudod már visszavonni. Amikor már csak egy irányt hagysz magadnak. – Akkor már csak győzni tudsz.

Sokszor látom, – még a rettenthetetlen Sárgapólósok között is – hogy az igazán ütős akciókat, vagy a vitákkal is járó megnyilvánulásokat nem osztják meg a saját fészbúk oldalukon. Mint ahogyan a házukra sem teszik ki visszavonhatatlanul, hogy nem adják.

Pedig a sikerhez ez is kell. Hogy még az ismerőseid előtt is felvállald.Öt év eltelt, és ha 2013. március 25-étől újra kellene kezdeni a harcot, akkor pontosan ugyanúgy csinálnék mindent, mint ahogyan tettem az elmúlt öt évben. Izgalmas időszak volt. Sokat tanultunk.

Sokan jöttek, és sokan mentek. A cél, az elszántság, az igazságért való küzdelem maradt.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Ami a videóban elhangzik, azt pontosan ugyan úgy gondolom ma is.

Mert „A víz szalad, a kő marad, a kő marad.”

Az elmúlt öt év alatt a vihar többször letépte a házunkról a kiírást. Mi mindannyiszor visszatettük. Most is készül az új. Hamarosan láthatjátok.

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. 0630-931-9802.

Email

loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás