MI NEM ADJUK! ÉS TI?

MI NEM ADJUK! ÉS TI?

MI NEM ADJUK! ÉS TI?

[good_old_share]


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

Az elköteleződés hatalma. – Amikor mindenki előtt felvállalod a célodat, és az utadat.Öt évvel ezelőtt készítettük a mellékelt videót. Már 27 ezren megnézték.

Öt évvel ezelőtt kitettük a házunkra, hogy „Nem adjuk”. Kevesen tették meg ugyanezeket.

Így a hatalom azt látja, hogy kevesen igazán elszántak. Mert az elköteleződés mutatja az elszántságot is.
Amikor az ismerőseid előtt is vállalod. Amikor nem tudod már visszavonni. Amikor már csak egy irányt hagysz magadnak. – Akkor már csak győzni tudsz.

Sokszor látom, – még a rettenthetetlen Sárgapólósok között is – hogy az igazán ütős akciókat, vagy a vitákkal is járó megnyilvánulásokat nem osztják meg a saját fészbúk oldalukon. Mint ahogyan a házukra sem teszik ki visszavonhatatlanul, hogy nem adják.

Pedig a sikerhez ez is kell. Hogy még az ismerőseid előtt is felvállald.Öt év eltelt, és ha 2013. március 25-étől újra kellene kezdeni a harcot, akkor pontosan ugyanúgy csinálnék mindent, mint ahogyan tettem az elmúlt öt évben. Izgalmas időszak volt. Sokat tanultunk.

Sokan jöttek, és sokan mentek. A cél, az elszántság, az igazságért való küzdelem maradt.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Ami a videóban elhangzik, azt pontosan ugyan úgy gondolom ma is.

Mert „A víz szalad, a kő marad, a kő marad.”

Az elmúlt öt év alatt a vihar többször letépte a házunkról a kiírást. Mi mindannyiszor visszatettük. Most is készül az új. Hamarosan láthatjátok.

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. 0630-931-9802.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM