MI LESZ AZ ELLOPOTT “DEVIZÁS” PÉNZZEL?

MI LESZ AZ ELLOPOTT "DEVIZÁS" PÉNZZEL?

MI LESZ AZ ELLOPOTT "DEVIZÁS" PÉNZZEL?

 

A fideszes Tállai András csak fújja a jól begyakorolt szöveget, miközben a konkrét kérdés megválaszolását nagy ívben kerüli.A devizakárosultakat nem csak átverték, de folyamatosan hazudtak nekik, hitegették, és megalázták őket. A feszültség egyre nagyobb.

loading...

Kíváncsian várjuk, hogy hány devizakárosult vesz majd részt a devizakárosultak demonstrációján, május 7.-én, csütörtökön 08:00 – 18:00-ig tartó rendezvényen.

A rendezvénnyel kapcsolatban további részletek IDE KATTINTVA OLVASHATÓK!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZA SOKK! VAN OLYAN PÉNZINTÉZET, AKI EL SEM AKAR SZÁMOLNI!
DEVIZA SOKK! VAN OLYAN PÉNZINTÉZET, AKI EL SEM AKAR SZÁMOLNI!

DEVIZA SOKK! VAN OLYAN PÉNZINTÉZET, AKI EL SEM AKAR SZÁMOLNI! Hatalmas a káosz az elszámolás körül! Tanácstalanul állnak a banki...

MI IS VALÓJÁBAN A FORINTOSÍTÁS?
MI IS VALÓJÁBAN A FORINTOSÍTÁS?

MI IS VALÓJÁBAN A FORINTOSÍTÁS? Ebben az országban semmi nem az, mint aminek látszik. [cn-social-icon] A törvényhozás meghozta az elszámolási...

Close