A HAJLÉKTALANSÁGRÓL.

A HAJLÉKTALANSÁGRÓL.

A HAJLÉKTALANSÁGRÓL.

[good_old_share]


A hajléktalansággal kapcsolatos hatalmi hazugság lényege az, hogy a hatalom nem a hajléktalanságot kívánja megszüntetni vagy csökkenteni, hanem a szem elől akarja őket eltüntetni.

 

Meggyőződésünk és minden jel arra mutat, hogy a hatalom a bankokat szolgálja, nem a társadalmat. A pénzvilág ezt várja el tőle.

A Magyar társadalom jó része nincs sok lépésre a hajléktalanságtól…Csak ezt még viszonylag kevesen látják és ismerik fel. És…még ennél is kevesebben merik beismerni saját maguknak is.

Mivel hazánkban a bankok érdekei érvényesülnek, így a társadalom egyre nagyobb rétege szakad le, és kerül egyre közelebb a hajléktalansághoz.Sokan még próbálnak a felszínen maradni, ezért egyre többet dolgoznak, de az elvégzett munkájukért kapott fizetség a valóságban egyre kevesebbet ér.

Mivel a hatalom a bankokon és a multinacionális cégeken keresztül a pénzvilágot szolgálja és nyoma sincs annak, hogy ezen változtatni kíván, így a társadalom egyre nagyobb részét fenyegeti katasztrófa és a hajléktalanság valós veszélye. A közelmúltban hozott "devizahiteles" törvények is ezt a célt szolgálják.

Semmilyen módon sem vagyunk hajlandóak olyan hatalmi rendszert támogatni, amely a saját társadalma helyett a bankok és a pénzvilág érdekeit helyezi előtérbe! Nemzeti Civil Kontroll.

 

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading...
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÜGYVÉDEK IS TILTAKOZNAK A HAJLÉKTALANSÁG KRIMINALIZÁLÁSA ELLEN.
ÜGYVÉDEK IS TILTAKOZNAK A HAJLÉKTALANSÁG KRIMINALIZÁLÁSA ELLEN.

ÜGYVÉDEK IS TILTAKOZNAK A HAJLÉKTALANSÁG KRIMINALIZÁLÁSA ELLEN. [good_old_share] Néhány hozzászóló véleménye:   - Pont hogy az ellátórendszeren keresztül lesz jobb...

DEVIZAHITELESEK AKCIÓCSOPORTJA.
DEVIZAHITELESEK AKCIÓCSOPORTJA.

DEVIZAHITELESEK AKCIÓCSOPORTJA. [good_old_share] Nem fognak kesztyűs kézzel bánni a bankárokkal. Videó alább.   A Mi Hazánk Mozgalom közleménye. A Mi...

Close