A HAJLÉKTALANSÁGRÓL.

A HAJLÉKTALANSÁGRÓL.

A HAJLÉKTALANSÁGRÓL.

[good_old_share]


A hajléktalansággal kapcsolatos hatalmi hazugság lényege az, hogy a hatalom nem a hajléktalanságot kívánja megszüntetni vagy csökkenteni, hanem a szem elől akarja őket eltüntetni.

 

Meggyőződésünk és minden jel arra mutat, hogy a hatalom a bankokat szolgálja, nem a társadalmat. A pénzvilág ezt várja el tőle.

A Magyar társadalom jó része nincs sok lépésre a hajléktalanságtól…Csak ezt még viszonylag kevesen látják és ismerik fel. És…még ennél is kevesebben merik beismerni saját maguknak is.

Mivel hazánkban a bankok érdekei érvényesülnek, így a társadalom egyre nagyobb rétege szakad le, és kerül egyre közelebb a hajléktalansághoz.Sokan még próbálnak a felszínen maradni, ezért egyre többet dolgoznak, de az elvégzett munkájukért kapott fizetség a valóságban egyre kevesebbet ér.

Mivel a hatalom a bankokon és a multinacionális cégeken keresztül a pénzvilágot szolgálja és nyoma sincs annak, hogy ezen változtatni kíván, így a társadalom egyre nagyobb részét fenyegeti katasztrófa és a hajléktalanság valós veszélye. A közelmúltban hozott "devizahiteles" törvények is ezt a célt szolgálják.

Semmilyen módon sem vagyunk hajlandóak olyan hatalmi rendszert támogatni, amely a saját társadalma helyett a bankok és a pénzvilág érdekeit helyezi előtérbe! Nemzeti Civil Kontroll.

 

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM