BÍRÓ ICA A DEVIZAKÁROSULTAK MELLETT

BÍRÓ ICA A DEVIZAKÁROSULTAK MELLETT.

BÍRÓ ICA A DEVIZAKÁROSULTAK MELLETT

Bíró Ica, rendületlenül harcol a bankok kifosztása ellen.

Bár úgy tűnik, hogy a saját „devizahiteles” problémáját már sikerült megoldania, sorstársait mégsem hagyja cserben.

[cn-social-icon]

Ez a hozzáállás pozitív példaként szolgálhat minden devizakárosult számára.

Ica elmondja, hogy a korábban kilátástalannak tűnő helyzete rendeződni látszik, de alapvető erkölcsi megfontolásból sem hagyja magára a kifosztott embereket a későbbiekben sem. Sőt, a május 7.-i devizakárosultak által szervezett rendezvényen is részt vesz, és ezek után is kiáll a kifosztott károsultak mellett.

Ica felhívása a facebookon, alatta pedig a videó: Az a lényeg, hogy mindenki jöjjön, akit igazságtalanság ért, devizás, forint hiteles, brókerek által meglopott, vasárnapi kényszer zárva tartó ..stb.

Tudatnunk kell ,hogy csalódtunk, ezt így nem csinálhatják tovább a kormánynak is a nép érdekeit kell képviselnie …hiszen a mi megbízottunk ,akitől elvárjuk a felelősségteljes érdek képviseletet. Most itt az idő , változtatniuk kell ,mert így nem lehet megélni ebben az országban! Sokan menekülnek külföldre ,ami tarthatatlan és nagyon rossz irány … A mi értékeinket meg külföldiek vásárolják fel negyed árakon .. ! Ez nem tűrhető tovább ! Ki kell állni a saját érdekünkben, mindenkinek ott a helye, aki tisztességesen akar élni ebben az országban !!! …

Tudatosan ,rendbontás nélkül ,közösen követeljük a jogainkat … ! Tudassuk hogy nekünk nincs miért félni… mi nem bűnösök ,hanem egy csaló gépezet áldozatai vagyunk ,mert bíztunk a bankokban és a kormányban ..Féljenek a bűnösök és azok akik velük paktálnak !Igazságos elszámolást ,annyit vissza forintban ,amennyit kaptunk forintban … ennyi bűn után a kamat sem járna nekik ..!

Ne reklámozzanak a tv -kben úgysem bízunk bennük ezek után ,…inkább abból a rengeteg reklám pénzből számoljanak el a becsapottakkal !!! HA SOKAN VAGYUNK GYŐZHETÜNK ..!!!!Aki ezt nem igy látja azt csak sajnálni tudom ..de javaslom neki a talpra magyart ….és Petöfi másik nagy mondását,amikor is arról beszél hogy nem ágyban ,párnák között várja a nagy semmit ,hanem százszor inkább kiáll és vív a szabadságért ,mindhalálig! Itt az idő… Hajrá!!!!

A rendezvénnyel kapcsolatban IDE KATTINTVA több részletet is megismerhetsz.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...
 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM