BÍRÓ ICA A DEVIZAKÁROSULTAK MELLETT

BÍRÓ ICA A DEVIZAKÁROSULTAK MELLETT

Bíró Ica, rendületlenül harcol a bankok kifosztása ellen.

Bár úgy tűnik, hogy a saját „devizahiteles” problémáját már sikerült megoldania, sorstársait mégsem hagyja cserben.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Ez a hozzáállás pozitív példaként szolgálhat minden devizakárosult számára.

Ica elmondja, hogy a korábban kilátástalannak tűnő helyzete rendeződni látszik, de alapvető erkölcsi megfontolásból sem hagyja magára a kifosztott embereket a későbbiekben sem. Sőt, a május 7.-i devizakárosultak által szervezett rendezvényen is részt vesz, és ezek után is kiáll a kifosztott károsultak mellett.

Ica felhívása a facebookon, alatta pedig a videó: Az a lényeg, hogy mindenki jöjjön, akit igazságtalanság ért, devizás, forint hiteles, brókerek által meglopott, vasárnapi kényszer zárva tartó ..stb.

Tudatnunk kell ,hogy csalódtunk, ezt így nem csinálhatják tovább a kormánynak is a nép érdekeit kell képviselnie …hiszen a mi megbízottunk ,akitől elvárjuk a felelősségteljes érdek képviseletet. Most itt az idő , változtatniuk kell ,mert így nem lehet megélni ebben az országban! Sokan menekülnek külföldre ,ami tarthatatlan és nagyon rossz irány … A mi értékeinket meg külföldiek vásárolják fel negyed árakon .. ! Ez nem tűrhető tovább ! Ki kell állni a saját érdekünkben, mindenkinek ott a helye, aki tisztességesen akar élni ebben az országban !!! …

Tudatosan ,rendbontás nélkül ,közösen követeljük a jogainkat … ! Tudassuk hogy nekünk nincs miért félni… mi nem bűnösök ,hanem egy csaló gépezet áldozatai vagyunk ,mert bíztunk a bankokban és a kormányban ..Féljenek a bűnösök és azok akik velük paktálnak !Igazságos elszámolást ,annyit vissza forintban ,amennyit kaptunk forintban … ennyi bűn után a kamat sem járna nekik ..!

Ne reklámozzanak a tv -kben úgysem bízunk bennük ezek után ,…inkább abból a rengeteg reklám pénzből számoljanak el a becsapottakkal !!! HA SOKAN VAGYUNK GYŐZHETÜNK ..!!!!Aki ezt nem igy látja azt csak sajnálni tudom ..de javaslom neki a talpra magyart ….és Petöfi másik nagy mondását,amikor is arról beszél hogy nem ágyban ,párnák között várja a nagy semmit ,hanem százszor inkább kiáll és vív a szabadságért ,mindhalálig! Itt az idő… Hajrá!!!!

A rendezvénnyel kapcsolatban IDE KATTINTVA több részletet is megismerhetsz.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll. 

FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Loading ... Loading ...
 
  • Facebook
  • Googleplus
  • Youtube
  • Twitter

Szólj hozzá

Hozzászólás