MI A KÜLÖNBSÉG A BANKOK ÁLTAL KIFOSZTOTT ÜGYFELEK KÖZÖTT?

MI A KÜLÖNBSÉG A BANKOK ÁLTAL KIFOSZTOTT ÜGYFELEK KÖZÖTT?

 

Géza Szuk – Nagy Éva, Facebook 

Én azt szeretném megtudni, hogy mennyit és mit veszített az a 230 ezer család akit már kilakoltattak, mit veszítettek azok, akiknek a családtagját az öngyilkosságba hajszolták és mit fog veszíteni az a 350 ezer család aki már fizetésképtelen, de még nem lakoltatták ki őket. 

 

A "bank" az áldozatai hátába döfte a "kést". Van aki anyagilag, lelkileg és van aki fizikailag is belepusztult. Van aki már bénultan vergődik még "otthon", és vannak a még fizetők, akik csak csillapítatlanul véreznek. 

Kérdezem én : a fenti ügyfelek szerződései tartalmilag különböznek e egymástól ? Másként megfogalmazva : Az "ügyfelek" jelenlegi állapotának oka a szerződések eltérő tartalma ? Vagy megint másként : A "bank" szándéka eltérő volt e az ügyfelek esetében ? 


Szerintem NEM !!! MINDENKIT KI AKART FOSZTANI, LENULLÁZNI !!! EZ AZ A MAGATARTÁS AMIT A JOGNAK MEG KELL ÍTÉLNI, függetlenül attól, hogy egy-egy ügyfél esetében meddig sikerült megvalósítania a tervét. 

A megvalósult "eredmények" számosságát vizsgálva, nem egy-egy szerencsétlen körülmény VÉLETLENSZERŰ bekövetkeztéről van szó. 

Ez egy előre megtervezett komoly közgazdasági ismereteket igénylő kifosztó eszköz eltitkolt alkalmazásával, nyereségvágyból, bűnszövetkezetben, nagy tömegeken elkövetett, gátlástalan NÉP és ORSZÁGÍRTÁS.

A bűnös szándék, még ha csak félig sikerült megvalósítani, akkor is BŰNTETŐÜGY és NEM POLGÁRI PERES ELSZÁMOLÁSI VITA.

Ez nem egy forintosítható huncutság !!! Mennyit kell azért fizetni, hogy ha nincs lefogva a "bank" keze, kiforgat mindenedből, lenullázza a lét és életfeltételeidet, elveszi a jövődet ??? ¡¡¡¡ EZ A LÉNYEG

Szólj hozzá

Hozzászólás