DEVIZAHITEL AZ INTÉZMÉNYESÍTETT CSALÁS.

loading...

DEVIZAHITEL AZ INTÉZMÉNYESÍTETT CSALÁS.

Email


A Vezér-Szörényi Lászlóval készült riport a bevezető után.

 

Piros József – A lakosság pénzügyi ismeretei hiányosak. Áldozatai vagyunk egy devizahitelnek nevezett, állami segédlettel lebonyolított csalásnak. A viszonylag alacsony pénzügyi kultúra következménye, hogy csalásokat lehet elkövetni.Érdekvédelmi szervezetek alakultak, amelyek ígértek fűt-fát, de nem nyúltak a gyökerekhez.
Ez nem egy önálló probléma, hanem egy rendszernek a része. Ilyen és hasonló intézményesített rablás előfordul, ha a nép nem fog össze.

Fel kellett volna állni mindenkinek és azt mondani: köszönjük, elég volt!
S még 8-10 év alatt sem látja be mindenki, hogy ez egy nyilvánvaló csalás! Hogy a jelenlegi állami struktúra orgazdaként közreműködik.

A jogvédőknek ebből egy közösségi erőt kell kovácsolni, amelyik kimondja, hogy ez nekünk nem tetszik, és nem engedjük kilakoltatni a honfitársainkat. És be kell látni, hogy semmilyen akcióra, tüntetésre válaszul az állam nem fog változásokat bevezetni, hiszen nem ő hozta ezeket a törvényeket, hanem lediktálták neki.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A megoldás az, hogy szervezzük meg magunkat és működjünk együtt! Erőteljes érdekképviseletet kell létrehoznunk!

Létre kell hozni a tudatos társadalmat, amellyel már nem lehet megtenni ezeket a csalásokat, amelyik számon kéri a vezetőkön azt, amit tesznek. Ne lehessen senkinek garázdálkodni, visszaélni a hatalommal. Piros József.FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...Email
loading…


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás