DEVIZAHITEL AZ INTÉZMÉNYESÍTETT CSALÁS.

DEVIZAHITEL AZ INTÉZMÉNYESÍTETT CSALÁS.

DEVIZAHITEL AZ INTÉZMÉNYESÍTETT CSALÁS.

[good_old_share]


A Vezér-Szörényi Lászlóval készült riport a bevezető után.

 

Piros József – A lakosság pénzügyi ismeretei hiányosak. Áldozatai vagyunk egy devizahitelnek nevezett, állami segédlettel lebonyolított csalásnak. A viszonylag alacsony pénzügyi kultúra következménye, hogy csalásokat lehet elkövetni.Érdekvédelmi szervezetek alakultak, amelyek ígértek fűt-fát, de nem nyúltak a gyökerekhez.
Ez nem egy önálló probléma, hanem egy rendszernek a része. Ilyen és hasonló intézményesített rablás előfordul, ha a nép nem fog össze.

Fel kellett volna állni mindenkinek és azt mondani: köszönjük, elég volt!
S még 8-10 év alatt sem látja be mindenki, hogy ez egy nyilvánvaló csalás! Hogy a jelenlegi állami struktúra orgazdaként közreműködik.

A jogvédőknek ebből egy közösségi erőt kell kovácsolni, amelyik kimondja, hogy ez nekünk nem tetszik, és nem engedjük kilakoltatni a honfitársainkat. És be kell látni, hogy semmilyen akcióra, tüntetésre válaszul az állam nem fog változásokat bevezetni, hiszen nem ő hozta ezeket a törvényeket, hanem lediktálták neki.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

A megoldás az, hogy szervezzük meg magunkat és működjünk együtt! Erőteljes érdekképviseletet kell létrehoznunk!

Létre kell hozni a tudatos társadalmat, amellyel már nem lehet megtenni ezeket a csalásokat, amelyik számon kéri a vezetőkön azt, amit tesznek. Ne lehessen senkinek garázdálkodni, visszaélni a hatalommal. Piros József.FONTOS KÉRDÉS A DEVIZAKÁROSULTAKHOZ: Te aktív szerepet vállalnál, és tevőlegesen részt vennél a devizakárosultak esetlegesen megszerveződő országos mozgalmában?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM