MEGLOPOTT A BANK? AKKOR MEGYEK A PÉNZEMÉRT!

MEGLOPOTT A BANK? AKKOR MEGYEK A PÉNZEMÉRT!

MEGLOPOTT A BANK? AKKOR MEGYEK A PÉNZEMÉRT!

Egyszerűen a Deviza Alapú hitelről – avagy a csóró nyugger panaszai

[cn-social-icon]

Menyhért Péter – Elszámolás és forintosítás. A hatalom képviselői ódákat zengenek arról, hogy a szeretett vezérünknek milyen sokat köszönhet az istenadta nép. Áldom a neved viktor, te győzelem istene. Ne is akarj köztársasági elnök lenni, hisze lassan tiéd a trón! A felcsúti aréna mellé már csak egy szolid katedrálist kéne felhúzatnod a  mészáros haverral – ő ért hozzá, hisz gázszerelő, és nagy gáz lenne az ügyből. A finanszírozás sem gond, hiszen don csányi mindent fizet a devizásoktól elszámolás címén újra ellopott pénzből. Mi, ostoba magyar kisemberek a világ röhejévé válunk ismét, hiszen a bankok a tőlünk eddig ellopott pénzzel felturbózott eredeti – úgynevezett „tartozásunkat” csökkentik a „tisztességtelenül felszámolt összeggel”, magyar nyelven fogalmazva: a lopott pénzünket beszámítják – levonják a tartozásból. Szóljanak a fanfárok, dübörögjön a propaganda! A jóságos bankok hatalmas erőfeszítések árán, lezárták az „átkos” árfolyamgátunkat, és a maradékot beszámították előtörlesztésként.

Örvendj magyar, a jóságos hatalom már megint megsegített!

DE.Én csak egy ostoba, szolgálati nyugdíjas tűzoltó vagyok, aki józan paraszti eszén kívül másra nem számíthat. Rágcsáltam az elszámolás papírt, és az nyilallt a fejűrbe – ahol fészkel a zagy: ha bevallották, hogy tisztességtelenül felszámoltak pénzt, akkor az a pénz az enyém! Nosza, megtettem, amit megkövetelt a haza: írtam egy levelet a bankomnak, hogy 5 munkanap múlva megyek a pénzemért, természetesen a bank által közölt svájci frankomért. Hadd romoljon inkább nálam az az idegen valuta. A dolog kivitelezése nem könnyű. Már a készpénzfelvételt előre jelző levelemet sem akarta a bank hivatalosan, átvételi elismervény ellenében átvenni  tőlem! A dolog gyanús volt, ezért a megjelölt napon több barátomat tanúként vittem magammal. Fiatal vagyok – 57 múltam – arra azonban nem gondolhattam volna, hogy a saját tulajdonomat képező, a bank által tőlem ellopott pénzt nem hogy nem akarják visszaadni, de még markos biztonsági emberekkel ki is akarnak dobni, a tiszteletemre idő előtt bezárt OTP bankfiókból!

Az erőszaktól, atrocitástól szerencsére megmenekültem, mert segítségül hívtam a rendőrséget, így a kiérkező rendőröktől megijedve minket nem mertek bántalmazni!

Nagy szó ez manapság, hiszen a YouTube -on láttam, ahogy a Raiffeiesen bank Nyugati téri fiókjában a kérdező devizahiteleseket paprika spray-vel szemen fújva dobták ki a bakból.

Miután hazafelé menet azon puffogtam magamban, hogy az én pénzemmel így bánnak velem, rá kellett döbbennem: milyen ostoba is vagyok!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Megnéztem, ellenőriztem, utánaszámoltam: ezek a gyalázatos csalók nem elég hogy törvénnyel kell kényszeríteni őket a tisztességtelen – magyarul LOPOTT pénzem visszaadására, de most ismét, az     MNB ellenőrzése mellet, ÚJRA MEGLOPTAK, hiszen a saját pénzemből csökkentették az adósságot!

Nézem az okiratokat, számolok, ellenőrzök: A bank közli velem a tisztességtelenül elszámolt svájci frankot; az eredeti tartozás összegét, majd a devizámat forintosítják, és leszámolják a lopott pénzt. Korrektnek hangzik – ugye?

Ugyan már gondolkodjak is én, a bunkó magyar átlagember, aki svájci frankot vettem fel kölcsönként, anélkül, hogy tudtam volna róla.

Saját számításom szerint a lopott pénzt visszakapom, és a maradék a tartozás.

A bank a pénzem nem akarja visszaadni, mert a törvénnyel KÉNYSZERKÉNT BESZÁMÍTJA. De ha ezt teszi, akkor miért nem a valós tartozásból vonja le? Miért én fizetek a bank helyett??? Ezek megint úgy loptak meg, hogy ezt senki nem vette észre. 🙂

Kedves számolgatós devizás-mentő szervezetek és ügyvédek!

Ti erre miért nem jöttetek rá, és miért nem tiltakozik rajtam kívül senki??

 

A globális pénzhatalom magyar bankármaffiájának hatalomátvétele

azaz

Hogyan működik a deviza alapú csalás?

a magyar nép átverése

Baj van a szakemberekkel, mert még mindig be vannak zárva a saját beszűkült gondolatvilágukba! Mindenki lépjen ki abból a tudás anyagból, amit az évek során felhalmozott!

Legyél TE is az a nyugatiak szerint OSTOBA MAGYAR, aki svájci frankot vett fel, pedig olyat talán még sohasem látott, miközben nincs ilyen pénzben bevétele. Gondolkozz barátom, a józan paraszti eszeddel – mint egy hétköznapi magyar csóró – átlagember.

Miről is beszélek, egyszerű kis MINTA átlagemberként? Negyvenes – ötvenes éveiben járó, félművelt, a Kádár rendszerben szocializálódott, középfokú végzettségű, több szakmával bíró, nyelveket azonban nem beszélő ember vagyok, aki az MTV M1, a Kossuth Rádió, és a helyi ingyenes újság alapján tájékozódhat. Naivan megbíztam a hazámban; számomra a bank az ország hatóságainak egyike volt; fel sem tételeztem róla rosszat. Soha nem számoltam utána a banki bizonylatoknak: ha valami nem stimmelt, biztos voltam benne, hogy az én hibám.

A deviza alapú hitellel legelőször 2004-ben találkozhattam, amikor szabad felhasználású lakáshitel felvételével próbáltam megoldani a lehetetlen lakhatási helyzetemet.

Nem akartam én építkezni, de a fő és másodállású munkámmal sohasem kerestem annyi pénzt, hogy béreljek magamnak egy lakást. Építkeztem tehát a családom, a barátaim, és a saját munkaerőmet is befektetve.

Természetesen a beruházás külső forrást is igényelt, így a bankhoz kellett fordulnom kölcsönért. A bank kiválasztása részemről a legkedvezőbb THM alapján történt meg. Forint kölcsön felvétele egyetlen banknál sem jöhetett szóba, hiszen azok törlesztőrészletét nem bírta el a jövedelmem.

Seftelés, nyerészkedés, árfolyamnyereség-üzlet bennem fel sem merült, mivel nem is hallottam róla.

A bank ajánlata egyedüli és kizárólagos volt: a banki kockázatfelmérés alapján csak devizában nyilvántartott forintkölcsönt kaphattam. Megnyugtattak: törvény garantálja a legfeljebb 15%-os árfolyam elmozdulást, ami egy 10 ezer forintos havi törlesztőrészletnél 11.500 forintra emelkedést jelenthetett

A szándékom sohasem irányult PÉNZSZERZÉSRE, hanem SZÜKSÉGLET KIELÉGÍTÉSRE, ami eleve kizárja a spekulációs célzatot.

A szándékom sohasem irányult DEVIZA KÖLCSÖNRE, hiszen én csak bonyolult és esetleges módokon tudtam volna devizához jutni a törlesztésekhez.

A deviza sohasem került szóba; és én ostobán, éveken át eltűrtem, hogy a bank egy érthetetlen és átláthatatlan belső nyilvántartási kivonatot postázott nekem a törvény szerint kötelező éves elszámolás helyett.

A jelen helyzet nem 1929, amikor a tőzsdebuborékba behülyített emberek mindenüket elveszítették saját ostoba, mohóságuk miatt.

A hitel kihelyezésekor a bank a teljes futamidőre árazza be a kamat és költségek árát. Menet közben ezt csak a referencia-kamat változás indokolhatná, hiszen semmilyen más kockázati eleme nincsen már benne a banknak.

Milyen kölcsönt ismerhettem én?

Két félét: az egyik a devizakölcsön, amelyet idegen valutában adnak ki nekem, és én ugyanebben a valutában kell hogy törlesszek.

Ez bennem fel sem merült, hiszen nincs valuta jövedelmem! Náncsi nénémnél még az is közrejátszhatott, hogy soha életében nem volt külföldön, ezt sem tudja a svájci frankot eszik vagy isszák.A másik a forint kölcsön, amit évek óta használok. Forintot adnak, és forintot fizetek.

HARMADIK TÍPUS NINCS – ma sem!!! A Deviza alapú vagy devizában nyilvántartott kölcsön teljesen új, pénzügyi termék-szolgáltatás; egy be nem vallott emberkísérlet!!! Ennek vagyunk most mi a szenvedő alanyai.

Jogszerűen a szerződésünk SOHA NEM IS JÖHETETT LÉTRE.

Az, hogy a szerződésnek látszó tárgy aláíratásával a bankárok csőbe húztak mindenkit, csak és kizárólag bűncselekmény révén valósulhatott meg.

A csaló banki termék – és a nevükön nevezett bűnöző bankárok ellen tett büntető eljárásunk, az immár ezer db KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS alapján a mai napig folyamatban van!

A csaló banki termék rendszerként, ennek teljes spektrumát kidolgozva (adminisztráció, elszámolás, marketing-PR, panaszkezelés, beépített törvénysértések, politikai korrupció, igazságszolgáltatás félrevezetése, jogalkotásban részvétel), ÚJ, komplex banki szolgáltatásként került kialakításra. Gyors és nagy tömegű elterjedését a piaci verseny tette lehetővé.

A csaló bankárok és a Magyar Bankszövetség, mint maffia szervezet, teljesen rátelepedett a hatalmi tényezőkre, a rendszerváltó elitre. A politikai pártok mindegyike részesült a „fekete pártpénzek”, magyarul a tőlünk lopott milliárdok előnyeiből.

A MAGYAR MÉDIA ÖSSZES ELEM a banki reklámpénzekből profitál, azt nem nélkülözheti, így a bűncselekmény létezéséről hallgat! Beszélhet bárki mindenféle szerződéses jogvitáról, mert az nem veszélyezteti a bankármaffia hatalmát.

Látni kell a lényeget: az én álláspontom szerint egyetlen országos bűncselekményről kell beszélnünk, amelynek teljes tényállása objektív, banki bizonylatokkal BIZONYÍTOTT! Nem véletlen, hogy mindegyik „hatóság” a büntető eljárásunk ÉRDEMI MEGKEZDÉSÉT akarja megakadályozni.

A több éve folyó polgári peres eljárások a csalókat nem veszélyezteti, hiszen a meglopatásunk értékének 90%-a a polgári jog keretein belül SOHA NEM LÁTHATÓ. Az egyenleghamisítás, amelyre most már a részletes banki elszámolásokkal VAN OKIRATI BIZONYÍTÉKUNK, egy számviteli-könyvelési csalás eredménye. Ez nincs a szerződésekben, sem a szerződéses feltételekben sem.

Jogilag csak a Közösségi feljelentés résztvevőinek van a hatályos, magyar, írott jog szerint igaza, lehet védelme; az elszámolásokkal kapcsolatban semmilyen polgári jogi szerződéses jogvita nem halasztó hatályú.

Mi a lehetőség?

Az én, és a KF-esek jövőképe határozott és garantálható.

A Kúriának beadunk a héten egy rendkívüli jogorvoslati igényt, de ennek kimenetelében már nem bízhatunk az ítélőtábla egyértelmű politikai korrupciós ítélete miatt.

A következő lépésünk a Strasbourgi Emberi jogi bíróság, ahol az Európai alapjogi Charta 12 cikkelyének gyalázatos megsértéséről szóló beadványunkkal kijutunk, hogy alapvető emberi jogainknak érvényt szerezhetünk.

Ez sajnos az ország szégyene lehet, hiszen amiben én évek óta reménykedtem – a magyar bírói kar függetlensége – mára valótlan álommá foszlott szét.

Idén utána már csak a Hágai büntető bíróság következik, ahol végérvényesen győznek mindazok, akik sértettként velünk lesznek. – Menyhért Péter [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM