A BÍRÓSÁG ELKASZÁLTA A RENDŐRSÉG TILTÁSÁT

PÓKA LÁSZLÓ: A BÍRÓSÁG ELKASZÁLTA A RENDŐRSÉG TILTÁSÁT.

A BÍRÓSÁG ELKASZÁLTA A RENDŐRSÉG TILTÁSÁT

 

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
Mehet a demonstráció! A bíróság elkaszálta a rendőrség tiltását
Van még remény a szólás szabadságára!

 

Ahogyan korábban írtam, vannak Magyarországon rajtunk kívül is olyanok, aki az alapvető szabadságjogok miatt aggódnak. Ez jól látszik a bíróság végzéséről. Érdemes elolvasni. Elérhető ezen a hivatkozáson: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.986135738079038.1073741890.626932930665989&type=3&uploaded=8
 


Tehát a pénteki (okt. 17) nyomásgyakorló demonstrációt –a Kúria kivételével – eredeti tervek szerint megtartjuk.
A programban lehetnek csúszások, illetve a forgalomtechnikai szempontból esetleges kompromisszumok. Aki nem a kezdésre jön, feltétlenül érdeklődjön, hogy hol járunk.
0620-488-8582, 0630-546-9552, 0630-931-9802
 
Várjuk a média azon képviselőit, akik szívesen tudósítanak arról, hogy vannak olyan emberek, akik kiállnak a szabadságukért, és alapvető jogaikért.
 
Napirend, helyszínek:
A résztvevők a helyszínek között autós felvonulással demonstrálnak. A programpontokhoz megadott „tól-ig” tartományokban benne van a helyszínre vonulásra szánt idő is.
 
 
1.    Nyugati téri felüljáró: Beszédek, az egy hónappal ezelőtti események felelevenítése: 10-10:30
2.    Autós vonulás az Alkotmánybíróság épülete elé 10:30- 12:00
3.    Beszédek az Alkotmánybíróságnál. Figyelemfelhívás a 2014. évi XXXVIII. törvény alapjogba ütközésére. 12:00- 12:45
4.    Autós Vonulás a Sándor-palotához 12:45- 13:30
5.    Beszédek, figyelemfelhívás a Köztársasági elnök politikai befolyásoltságára leginkább a SeVizahiteles törvények aláírása miatt. 13:30- 14:00
6.    Autós vonulás a Budapest VI. kerület Oktogon térre. 14:00- 14:45
7.    Bank plakátolás, beszédek, forgalom lassítás: a gépkocsik az Aradi utcától az Oktogon felé fognak felsorakozni úgy hogy a hangosító gépkocsi a CIB, és az Unicredit bank előtti területen fog állni a szélső forgalmi sávban közben bankplakátolás, beszédek. (14:45-20:00) 
 


TERVEZETT ÚTVONAL:
Váci Út, Dózsa Gy. út, Hősök tere (körbeautózás), Andrássy út, Bajcsy- Zs. út, Nyugati tér Szent István krt, Margit híd, Margit krt., Széll Kálmán tér, Margit krt., Hattyú utca, Batthyány utca, Donáti utca 35-45.
Donáti utca, Hunyadi utca, Szent György tér (Amennyiben a beléptetés zökkenőmentesen megoldható)
Vagy: Donáti utca, Toldi utca, Hattyú utca, Batthyány utca, Fő utca, Alagút utca, Attila út 65. Itt maradnak a gépkocsik, és gyalogosan vonulunk a Szent György térre.
Szent György tér, Attila út, (Alkotás útja Krisztina Körút, vagy megfordulás) Erzsébet híd, Blaha Lujza tér, Oktogon.
 
Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
0630-931-9802

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM