KÖSZÖNET AZ ÜGYÉSZNEK

KÖSZÖNET AZ ÜGYÉSZNEK.
loading...

KÖSZÖNET AZ ÜGYÉSZNEK

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!


 
Köszönjük az ügyésznek, hogy öt különböző bíróság felmentő ítélete után is fellebbezést jelentett be. [cn-social-icon]

Amikor a bíróság gátat szab a politikai és hatósági önkénynek…
 
Nem is tehetett volna jobbat az ellenállással. 
A következő tárgyalás a Kúria épületében lesz. Egyrészt ez rangot ad a mozgalom tevékenységének, másrészt minél magasabb fokon zajlanak az események annál nagyobb lesz a sajtó érdeklődése.
 Újból el tudjuk mondani, hogy a politikusok segítségével a bankárok hogyan rabolták ki az embereket. Hosszasan beszélhetünk arról, hogy milyen társadalmi környezetben cselekedtünk, és milyen társadalmi környezetben kell védekeznünk.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Felelevenítjük a rendőrség, ügyészség összefonódását a bankokkal.
Talán lesz az ítélőtáblán valaki, aki esetleg veszi a fáradtságot, hogy a tudomására jutott bűncselekmények nyomán elindít egy eljárást. Merthogy kötelessége.
 Azt sem kell elhanyagolni, hogy a Kúria épületében, és előtte is volt mér véleménynyilvánítás. Aztán a legutóbbi időben dr. Darák Péter nagyon nem akarta hogy odamenjünk. Még a Nyugati téren lévő felüljárót is szívesebben adták oda nekünk, minthogy a kúria előtt mondjuk el, hogy mit gondolunk a szétválasztott hatalmi ágak összefonódásáról.

Most ők fognak odahívni az idézéssel. Tehát kötelező lesz megjelennünk. Mivel a tárgyalás nyilvános, így jó eséllyel lesznek páran a hallgatóság soraiban.
Köszönjük Rab Ferencnek a lehetőséget.

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom – 0630-931-9802 [cn-social-icon]

Read previous post:
A BIZONYÍTÁS NAPJA - KÁSLER ÁRPÁD.
A BIZONYÍTÁS NAPJA – KÁSLER ÁRPÁD

A BIZONYÍTÁS NAPJA - KÁSLER ÁRPÁD Oszd meg... [cn-social-icon] Amikor ez a cikk kikerül a honlapra, már nem leszek Magyarországon....

A LEGFŐBB ÜGYÉSZ FELESÉGE A JEGYBANKNÁL HAVI ÖT MILLÁT KERES.
A LEGFŐBB ÜGYÉSZ FELESÉGE A JEGYBANKNÁL HAVI ÖT MILLÁT KERES

A LEGFŐBB ÜGYÉSZ FELESÉGE A JEGYBANKNÁL HAVI ÖT MILLÁT KERES A sok pénznél jobb a mégtöbb... [cn-social-icon] Több mint négymillió...

Close