KÖSZÖNET AZ ÜGYÉSZNEK

KÖSZÖNET AZ ÜGYÉSZNEK.

KÖSZÖNET AZ ÜGYÉSZNEK

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!


 
Köszönjük az ügyésznek, hogy öt különböző bíróság felmentő ítélete után is fellebbezést jelentett be. [cn-social-icon]

Amikor a bíróság gátat szab a politikai és hatósági önkénynek…
 
Nem is tehetett volna jobbat az ellenállással. 
A következő tárgyalás a Kúria épületében lesz. Egyrészt ez rangot ad a mozgalom tevékenységének, másrészt minél magasabb fokon zajlanak az események annál nagyobb lesz a sajtó érdeklődése.
 Újból el tudjuk mondani, hogy a politikusok segítségével a bankárok hogyan rabolták ki az embereket. Hosszasan beszélhetünk arról, hogy milyen társadalmi környezetben cselekedtünk, és milyen társadalmi környezetben kell védekeznünk.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Felelevenítjük a rendőrség, ügyészség összefonódását a bankokkal.
Talán lesz az ítélőtáblán valaki, aki esetleg veszi a fáradtságot, hogy a tudomására jutott bűncselekmények nyomán elindít egy eljárást. Merthogy kötelessége.
 Azt sem kell elhanyagolni, hogy a Kúria épületében, és előtte is volt mér véleménynyilvánítás. Aztán a legutóbbi időben dr. Darák Péter nagyon nem akarta hogy odamenjünk. Még a Nyugati téren lévő felüljárót is szívesebben adták oda nekünk, minthogy a kúria előtt mondjuk el, hogy mit gondolunk a szétválasztott hatalmi ágak összefonódásáról.

Most ők fognak odahívni az idézéssel. Tehát kötelező lesz megjelennünk. Mivel a tárgyalás nyilvános, így jó eséllyel lesznek páran a hallgatóság soraiban.
Köszönjük Rab Ferencnek a lehetőséget.

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom – 0630-931-9802 [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM