DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT.

DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT.

DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT.

[good_old_share]


Érdemes végignézni mindenkinek. Oszd meg, hogy minél többen láthassák!

 

Köszönjük Stregova Erzsébetnek, hogy elkészítette ezt a riportot!

 

A videóhoz nem írunk kommentet. Ez a 2018-as Magyar valóság, 8 éve tartó tejhatalmú kormányzás mellett!

loading...Jól látszik, hogy még az átvert károsult jogérvényesítését minden eszközzel gátolják, addig a bankok extraprofitját, és a végrehajtási folyamatra épülő hiénák bevételét garantálják.

 

Mindezt törvényekkel, rendőri segédlettel. Ez történik napjainkban, hazánkban! Ez a NAGY DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT!

 

Azt látjuk, hogy mit tesz a FIDESZ-KDNP annak érdekében, hogy ezt az embertelenséget megakadályozza: SEMMIT (sőt, törvényekkel, rendeletekkel segíti)…de vajon mit tesz az ellenzék…szerinted? Köszönjük Stregova Erzsébetnek, hogy elkészítette ezt a riportot!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MÉGISCSAK LESZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS?
MÉGISCSAK LESZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS?

MÉGISCSAK LESZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS? [good_old_share] Izgalmas fejlemény a jogász-bankárbálos erőszak ügyében. – Mégis csak lesz igazság szolgáltatás?   Sokak által ismert,...

LEHET, HOGY MÁR KI IS FIZETTED A HITELED?
LEHET, HOGY MÁR KI IS FIZETTED A HITELED?

LEHET, HOGY MÁR KI IS FIZETTED A HITELED? [good_old_share] Új banki elszámoltatás? Igen! Ez újra esélyt adna az átvert "deviza"-károsultaknak!...

Close