DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT.

DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT.

DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT.

[good_old_share]


Érdemes végignézni mindenkinek. Oszd meg, hogy minél többen láthassák!

 

Köszönjük Stregova Erzsébetnek, hogy elkészítette ezt a riportot!

 

A videóhoz nem írunk kommentet. Ez a 2018-as Magyar valóság, 8 éve tartó tejhatalmú kormányzás mellett!Jól látszik, hogy még az átvert károsult jogérvényesítését minden eszközzel gátolják, addig a bankok extraprofitját, és a végrehajtási folyamatra épülő hiénák bevételét garantálják.

 

Mindezt törvényekkel, rendőri segédlettel. Ez történik napjainkban, hazánkban! Ez a NAGY DEVIZAHITELES HOLOKAUSZT!

 

Azt látjuk, hogy mit tesz a FIDESZ-KDNP annak érdekében, hogy ezt az embertelenséget megakadályozza: SEMMIT (sőt, törvényekkel, rendeletekkel segíti)…de vajon mit tesz az ellenzék…szerinted? Köszönjük Stregova Erzsébetnek, hogy elkészítette ezt a riportot!

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM