FESZÜLTSÉG, ÜVÖLTÖZÉS A PARLAMENTBEN! EZT NEM MUTATJÁK A TV-BEN!

FESZÜLTSÉG, ÜVÖLTÖZÉS A PARLAMENTBEN! EZT NEM MUTATJÁK A TV-BEN!

FESZÜLTSÉG, ÜVÖLTÖZÉS A PARLAMENTBEN! EZT NEM MUTATJÁK A TV-BEN!

[good_old_share]


„Hozzák be a karhatalmat!” OSZD MEG, ADD TOVÁBB! NÉZD VÉGIG A TELJES ANYAGOT!

 

Kezd mindenki számára egyértelművé válni, hogy miért tiltják, nehezítik meg azt, hogy a Magyar állampolgárok figyelemmel kísérhessék a parlamenti történéseket.

loading...A becsületes dolgozó adófizető állampolgárok számára a kormányzat egyre szűkíti a lehetőségeket, és ezt-teljes joggal szóvá teszik az ellenzéki képviselők.

A FIDESZ-KDNP kormány sorban tiltja azokat a képviselőket, akik felszólalnak többek között a rabszolga-törvénnyel kapcsolatban.

Most bemutatunk néhány jelenetet, amely egyértelművé teszi, hogy a Magyar jogállam az utolsókat rúgja…

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Korózs Lajos – Én még elmondhattam felszólalásomat az éjszaka! Később képviselőtársaimat egyenként kizárta a vitából Lezsák Sándor! A rabszolgatörvény szégyen és gyalázat! A munkások dolgozhatnak plusz 400 órát, de fizetség csak 3 év múlva!

Kövér egymás után tilt ki bennünket az ülésnapról! Az ügyrendi javaslatunkat nem szavaztatja meg!Kövér László felsorakoztatta a “köztársasági” őrezred embereit! Erőszakkal akarják kitiltani az ellenzéket. Az Országgyűlés ma jobban hasonlít a hitleri hatalomátvétel Reichstagára, mint a fiatalon eltiport Magyar Köztársaság első parlamentjére, amiben még Orbánék is liberális báránybőrben tetszelegtek. – Korózs Lajos.

Korábbi felvétel:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

loading...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A DEVIZAHITELEK FELÜLVIZSGÁLATA.
A DEVIZAHITELEK FELÜLVIZSGÁLATA.

A DEVIZAHITELEK FELÜLVIZSGÁLATA. [good_old_share] A paktum felmondása és a devizahitelek felülvizsgálata!   Nem hagyjuk, hogy a szőnyeg alá söpörjék a...

A KÚRIA VIZSGÁLÓDIK-AZ EU BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEK KICSAVARÁSA A CÉL.
A KÚRIA VIZSGÁLÓDIK-AZ EU BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEK KICSAVARÁSA A CÉL.

A KÚRIA VIZSGÁLÓDIK-AZ EU BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEK KICSAVARÁSA A CÉL. [good_old_share] Reagálás arra a bejelentésre, miszerint átfogó, teljes körű vizsgálat indul!...

Close