FESZÜLTSÉG, ÜVÖLTÖZÉS A PARLAMENTBEN! EZT NEM MUTATJÁK A TV-BEN!

FESZÜLTSÉG, ÜVÖLTÖZÉS A PARLAMENTBEN! EZT NEM MUTATJÁK A TV-BEN!

FESZÜLTSÉG, ÜVÖLTÖZÉS A PARLAMENTBEN! EZT NEM MUTATJÁK A TV-BEN!

[good_old_share]


„Hozzák be a karhatalmat!” OSZD MEG, ADD TOVÁBB! NÉZD VÉGIG A TELJES ANYAGOT!

 

Kezd mindenki számára egyértelművé válni, hogy miért tiltják, nehezítik meg azt, hogy a Magyar állampolgárok figyelemmel kísérhessék a parlamenti történéseket.A becsületes dolgozó adófizető állampolgárok számára a kormányzat egyre szűkíti a lehetőségeket, és ezt-teljes joggal szóvá teszik az ellenzéki képviselők.

A FIDESZ-KDNP kormány sorban tiltja azokat a képviselőket, akik felszólalnak többek között a rabszolga-törvénnyel kapcsolatban.

Most bemutatunk néhány jelenetet, amely egyértelművé teszi, hogy a Magyar jogállam az utolsókat rúgja…

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Korózs Lajos – Én még elmondhattam felszólalásomat az éjszaka! Később képviselőtársaimat egyenként kizárta a vitából Lezsák Sándor! A rabszolgatörvény szégyen és gyalázat! A munkások dolgozhatnak plusz 400 órát, de fizetség csak 3 év múlva!

Kövér egymás után tilt ki bennünket az ülésnapról! Az ügyrendi javaslatunkat nem szavaztatja meg!Kövér László felsorakoztatta a “köztársasági” őrezred embereit! Erőszakkal akarják kitiltani az ellenzéket. Az Országgyűlés ma jobban hasonlít a hitleri hatalomátvétel Reichstagára, mint a fiatalon eltiport Magyar Köztársaság első parlamentjére, amiben még Orbánék is liberális báránybőrben tetszelegtek. – Korózs Lajos.

Korábbi felvétel:A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM