Márki-Zay Péter országértékelője – Videó

Nemzeti Civil Kontroll, változás 2022, Márki-Zay Péter országértékelője - Videó

Változás 2022 – Márki-Zay Péter országértékelője

Az elmúlt tizenkét évben Magyarország az Európai Unió egyik legkorruptabb és legszegényebb államává vált, ahol tavaly a legtöbben haltak meg daganatos megbetegedésekben és második legtöbben koronavírusban a lakosság arányához képest.

Mára egyértelművé vált: Orbán Viktor gödörbe kormányozta a nemzetet.
Az április 3-i történelmi választáson dönthetünk arról, melyik úton menjünk tovább.

Április 3. után megszerezzük az országnak a 6000 milliárd forint uniós forrást, amelyet jelenleg a fideszes korrupció miatt nem kap meg Magyarország, és azt az emberek valós igényeire fordítjuk. Azon leszünk, hogy az európai források ténylegesen elérhessék céljaikat, és a NER-oligarchák szűk köre helyett a nagy többséget szolgálják.

A jogállamisági mechanizmus nem veszélyezteti a tagállamok szuverenitását, és semmi olyan korlátozást nem tartalmaz, ami miatt az egy valóban európai jogállamként működő országban ne lenne támogatható.

Április 3. után az új kormány olyan politikát fog folytatni, amellyel kapcsolatban fel sem merülhet, hogy a jogállamisági mechanizmust alkalmazni kelljen Magyarország esetében. Csak felfelé! Jelentette ki Márki-Zay Péter.

Ha a videó nem indulna el, akkor görgess lejebb!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM