MA ELMENT A HARMADIK FIAM IS!

MA ELMENT A HARMADIK FIAM IS!

MA ELMENT A HARMADIK FIAM IS!

[good_old_share]


NYÍLT LEVÉL ORBÁN VIKTORNAK

Viktor! „Az ország jobban teljesít.” – igen, így igaz. A fiatal és dolgozni vágyó emberek kitelepítésében.

 

Ma, elbúcsúztam a harmadik fiamtól is. Elment. Angliába. Egy jobb élet reményében, ahol a 8 órai munkával, 10-szer annyit keres, mint itthon.
Mit csinálsz Viktor?? Tisztában vagy vele? Ha igen, akkor miért csinálod? Megfenyegettek? Megvettek?

Kiálltunk melletted, kétszer is szavaztam rád, mert ígértél….ígérgettél, és mi történt ? Mi lett az egyetemista Viktorral, akiben égett a tűz és azt mondta, hogy felszámolja a bűnözést, a korrupciót, a munkanélküliséget?

Felneveltem 4 gyereket ennek az országnak, de miért? Ezért, Viktor?

Nem kívánom azt az érzést senkinek, amit átéltünk minden alkalommal, mikor egy gyerekem kénytelen volt elmenni. Ez már háromszor megtörtént. Most már mi is megyünk.
Eladok mindenem és megyünk egy másik országba, ahol még idegenként is embernek néznek.

loading...

Édesanyám, 73 éves. Még az átkos rezsimben sem történt ez meg, ami ma Magyarországon. Hivatalos NI szám alapján, már csak Angliában eléri az 1,3 milliót a kinn dolgozó Magyar regisztráltak száma. És mi van a többi országgal?

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

loading…


Nem 350 ezer emberről beszélnek, mint ti……És mi jön még ??? El kéne gondolkodni Viktor, mit műveltek. Én itt akartam leélni az életemet, mindenkit elüldöztök. Nézd meg a képeket, a szemünk mindent elárul…….

Köszönöm Viktor. Sikerült, még egy boldog, reményekkel teli családot szétszakítani. Cserpák István.

FIGYELEM! Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
TOLVAJ BANK! AZONNAL VISSZA A TÖRZSKÖNYVET!
TOLVAJ BANK! AZONNAL VISSZA A TÖRZSKÖNYVET!

TOLVAJ BANK! AZONNAL VISSZA A TÖRZSKÖNYVET! [good_old_share] Járvás Éva - Bíró határozott: Azonnal add vissza a törzskönyvet tolvaj Lombard Lízing!...

DEVIZAHITEL-EGYMÁSRA MUTOGAT A FIDESZ ÉS AZ MSZP.
DEVIZAHITEL-EGYMÁSRA MUTOGAT A FIDESZ ÉS AZ MSZP.

DEVIZAHITEL-EGYMÁSRA MUTOGAT A FIDESZ ÉS AZ MSZP. [good_old_share] Az MSZP családok százezreit taszította devizahitelbe a Fidesz szerint. A Fidesz szerint...

Close