CSAK SZAVAZUNK, ÉS SZÍVUNK…

CSAK SZAVAZUNK, ÉS SZÍVUNK…

CSAK SZAVAZUNK, ÉS SZÍVUNK…

[good_old_share]


Ti küldtétek – Egy olvasói levél gondolatébresztőnek:

Kedves barátaim. Szeretettel köszöntlek benneteket.

 

A devizásokon, esetleg a kormánynak nevezett helytartóság cserélgetése múlhat, de semmi esetre a választás. Ok. Ugyanis mi a NÉP nem választunk. A "JELÖLŐ" a háttérből, elénk tálal egy két általa kiválasztott figurát.Médiáján keresztül megtámogatja fő műsoridőben sokszor. Amelyik figura jókat mond, azt MEGSZAVAZZUK.

Választani a JELÖLŐ választott és elénk rakta. Ez a trükk.

 

Mi csak megszavaztuk azt a figurát, amelyik legjobban tetszik a legbiztatóbbat ígéri. Bíró Icának igaza van. De Ő is csak a következményt nevezi oknak.

Azt kell tisztán látni, hogy Földbolygó méretű közigazgatási rendszer zajlik, több ezer (cca. 17 ezer éve) éve.

Ehhez a rendszervezetéshez (Bilderberg csoport, Szervezett Magánhatalom stb.) tartoznak hűséggel a "kormánynak" nevezett helytartók. A helytartó az nem fedi le a nép összes közigazgatási területét. Van, amit befolyásolhat, van, amit nem.

Igaz, annak a negatív hatását is a kormánynak nevezett helytartóság nyakába varr a NÉP. Mert a média és a megmondók ezt sugallják. A mostani vezetőség nem mindenben teljesíti a parancsot. Ez a fő ok, hogy el akarják tolni az útból.

Beleköpött a migránsinvázió levesébe. Igaz, Orosz Kína háttérrel. De Európa bedöntése fontos cél a Globalizmusnak nevezett folyamatban. EU-USA-Izrael tengely érdeke a bedöntés, Orosz Kína BRICS társaságnak, meg az erős stabil Európa az érdeke. Ez a két hatalmi erő harca zajlik napjainkban. A jelenlegi vezető, meg e két erő között egyensúlyoz szerintem jól. Függetlenül, hogy áruló, sáros, lop, vagy akármi, megszagolta, hogy a nyugati oldal már túl aljas és túl rabszolgatartó perverzitással vezet. MSZP alatt jött a devizahitel. FIDESZ alatt is folytatódik. Miért? Mert ezt már nem merte meglépni a FIDESZ. Valamilyen fenyegetés hatására, ami nem mástól jött, mint a "jelölőtől" Ezt fontos felismerni.Az Igazi ok, a Szervezett Magánhatalom, vagy Bilderberg csoport néven megismert társaság, nemzetek népek feletti érdekérvényesítő valódi hatalma. Mivel a média ennek a társaságnak a tulajdona, a valódi mozgatórugókat soha nem fogja az orrunkra kötni. Mivel a Magyar jelenlegi vezetés, nem mindenben ért egyet a "jelölővel" válaszként félre akarja állítani.

Az Ő sumák háttérintézkedéseinek a negatív hatásait, pedig a helytartó helytelen vezetési módjaként tálalja a nép elé. Vagyis átverés áldozatai vagyunk, harminc éve hogy ne menjek visszább az időben. (cca 1045 éve.)

Ez a fajta spekulatív gondolkodás célja, Engem a népet használ fel, sajátmagam ellen. Hibridháború. Szines forradalom néven ismert.

Ukrajnában bevált. Jobb lett az Ukrán népnek? NEM! Megszorítás megszorítás hátán. Aranyuk lenyúlva.

 

Most, mókuskerékben vagyunk. Szavazunk. Szívunk. Szavazunk, Szívunk. Az elmúlt harminc év erről szól.

Pedig, már mindegyik szárny volt "kormány" pozícióban. Ez a bizonyíték arra, hogy a ciklusokon átívelő probléma csak marad, marad. A jelölő, amit parancsol, az történik. Összefogás csakis akkor történhet, ha a NÉP maga rájön az 1045 éves átverésre. Mert ha az okot megtalálta, akkor meg is tudja oldani. Addig csak a mókuskerék marad.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Akár Fidesszel, akár Mszpvel akár Jobbikkal, vagy akárkivel. Változtatni egyik sem tud. Mert akármelyiknek a húsosfazékhoz való férés a célja. Ez ma már nyilvánvaló annak, aki figyelmes, és használja a Józan Magyar Paraszti eszét. Mert a jelölő megparancsolta, hogy miről nem szabad beszélni.Ezek pedig: Nem beszélhetnek állami nemzeti vagyonról. Nem beszélhetnek reprivatizációról. Nem beszélhetnek az adósság átvizsgálásáról. Ez háttérparancs az összes jelöltnek.

Ilyen egyszerű. Lehet dobálni a sarat. Lehet szamon kérni, lehet ígérgetni. Lehet jópofizni. Addig csak színházi komédia az egész "parlamentnek" nevezett társaság. Ameddig, a valódi ok nincs feltárva, marad a mókuskerék. Legfeljebb ha kitódulunk, úgy járunk, mint Ukrajna. Jön a szakértői kormány és a kijárási tilalom.

Hát el lehet gondolkodni, a múlt eseményeiből levont következtetéseken. Üdvözlettel: Karcsi.

[poll id=”7″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM