LEVÉL PATAI MIHÁLY Jegybank Elnökjelölt Úrnak.

LEVÉL PATAI MIHÁLY Jegybank Elnökjelölt Úrnak.

LEVÉL PATAI MIHÁLY Jegybank Elnökjelölt Úrnak.

[good_old_share]


Nyílt levél Patai Mihály új Jegybank Elnökjelölt Úrnak

cc. Magyarország Kormánya

(Ti küldtétek rovat) Tisztelt Uram!Örömmel olvastam 2019. márciusában tett nyilatkozatát, melyben azt mondta, hogy a devizahiteles probléma lezártnak tekintett.

A baj csak az, hogy erről sem a bankom, sem a végrehajtóm nem tud.

Nagy tisztelettel szeretném kérni, hogy hivatalból értesíteni szíveskedjen a Bankokat is és a Végrehajtókat is erről, hogy ők is tudjanak róla.

Kérem értesítse őket, hogy ne küldözgessenek több levelet részemre fennálló XX millió tartozásokról államilag forintosított egykori devizahitelem miatt.Amennyiben még egy levelet kapok a Banktól vagy a Végrehajtótól, hogy tartozok még XX millióval, a következő válaszlevelet fogom nekik küldeni:

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

'Tisztelt Bankom és Végrehajtóm!
Patai Mihály Úr új Jegybank Elnökjelölt médiában történt nyilatkozata szerint az ügy lezártnak tekintett, kérem további zaklatásom mielőbbi megszüntetését. Amennyiben további kérdésük van, forduljanak bizalommal Őhozzá. Üdv.'

Tisztelettel: T.B. Devizahiteles.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM