TOTÁLIS PÉNZÜGYI ÖSSZEOMLÁS – A BENNFENTESEK ÉS A KORMÁNYOK MÁR KÉSZÜLNEK

TOTÁLIS PÉNZÜGYI ÖSSZEOMLÁS – A BENNFENTESEK ÉS A KORMÁNYOK MÁR KÉSZÜLNEK.

TOTÁLIS PÉNZÜGYI ÖSSZEOMLÁS – A BENNFENTESEK ÉS A KORMÁNYOK MÁR KÉSZÜLNEK

Egy nagyon érdekes és elgondolkodtató cikk látott napvilágot nemrégiben az IdőkJelei weboldalon, amely az shtfplan portálról vette át az anyagot. [cn-social-icon]

Korábban több jóslatot is hallhattunk már a dollár, vagy a jelenlegi globális pénzügyi rendszer összeomlásáról, amelynek jeleit – akik figyelnek, láthatják.

Most Keith Neumeyer hívta fel a figyelmünket erre a jelenségre:

loading...A központi bankok és kormányok készülnek..

A világgazdasági piacok egy példanélküli újraindítás előtt állnak, aminek a jeleit csak azok nem látják, akik nem figyelnek. A legnagyobb befektetési alapok, az egyes kormányok és központi bankok titokban folyamatosan próbálják növelni fizikai aranykészleteiket, egy olyan eseményre felkészülendő, amelynek hatására az amerikai dollár végleg elértéktelenedik és a világ kénytelen lesz átállni az új globális valutamechanizmusra, állítja Keith Neumeyer, egy kanadai bányászati cég ügyvezetője.

Neumeyer szerint a reset előtt a külföldi, tehát nem amerikai befektetők kénytelenek tőkeáttétel csökkentést kieszközölni dolláradósságaikra. Ez a folyamat már elindult, amit a dollár átmeneti erősödése is mutat.

Amint az amerikai államadósság birtokosai csökkentik pozícióikat, semmi sem áll a dollár összeomlásának útjában és felkészülhetünk a teljes pénzügyi, gazdasági és monetáris átállásra.

„A központi bankok aranyat vesznek… ami nagyon kivételes jelenség… a mi életünk során még nem fordult elő… mindig eladtak, most pedig vesznek… Azt hiszem, hogy a pénzvilág átállása érkezik…

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Azt hiszem, hogy az amerikai kormány szándékosan hagyja, hogy Kína aranyat halmozzon fel… Úgy gondolom, hogy Kínának az Egyesült Államokkal megegyező mennyiségű aranyat kell felhalmoznia a reset előtt. Úgy látom, hogy  a színfalak mögött valamilyen megállapodás van születőben a központi bankok között és ezért látjuk azt, hogy a kormányok aranyat vesznek.

Azt gondolom, hogy ennek segítségével egy új valutát hoznak létre… ez nem féltetlenül lesz közvetlenül arany alapú… valamilyen keverék valuta lehet… Történhet például az SDR-ok (az IMF különleges lehívásai jogosultságai) vagy valamilyen más mechanizmus segítségével… Úgy látom, hogy efelé tartunk.

Amikor megtörténik a reset, hagyni fogják, hogy az arany erősödjön… és nem lepődnék meg, ha elérnénk a három, négy vagy ötezer dolláros aranyárfolyamot is az elkövetkezendő öt évben.”

Az elmúlt időszakban mesterségesen lenyomták az arany árfolyamát, hogy az egyes kormányok és központi bankok olcsón növelhessék tartalékaikat és bár a fővonalas média elemzői szerint a dollár és az amerikai tőzsde jelenlegi erősödése a gazdaság fellendülését bizonyítják, Neumeyer szerint ennek éppen az ellenkezője történik.

Úgy gondolja, hogy a jelenlegi tartalékvaluta árfolyamának mostani erősödése az amerikai államadósság hihetetlen mértékű felszámolásához köthető, a befektetők pedig tudják, hogy hamarosan mindenki a kijáratok felé veszi az irányt.

„Az amerikai dollár erősödése rövidtávú. Olyan mennyiségű amerikai államadósság van a piacon és a nemzetállami hitelezők olyan gyors ütemben próbálnak ettől megszabadulni és inkább helyi adósságra váltani, hogy ezzel komoly dollárigényt generáltak, mivel az átváltáshoz dollárra van szükség. A dollár jelenlegi szárnyalása kizárólag a tőkeáttét-csökkentés miatt van… Erről a történetről nem igen olvashatunk az észak-amerikai médiában.A globális tőkeáttét-csökkentés befejezését követően a dollár egyszerűen összeomlik majd és elkezdődhet a reset.

Egyelőre mindez nagy titokban folyik, persze a bennfentes játékosok pontosan tudják mi történik és nem halogatják megtenni a szükséges lépéseket, hogy felkészülten várják az átállást.

A jelenleg folyó arany felhalmozás a rendszeren kívülálló aranyból történik… Erről mi nem hallunk… ezek hatalmas szuverén vagyonalapok, állami alapok és bankok, amelyek felvásárolják a fizikai fémeket… A szektorban való jelenlétüket rendkívüli titoktartás övezi, de ők pontosan tudják mi folyik.”

Amennyiben Neumeyernek igaza van, a jelek pedig arra utalnak, hogy helyzetértékelése elég pontos, a dollár jelenlegi szárnyalása rövid életű lesz.

A közvetlen következményeket a mi nézőpontunkból nem lehet megjósolni. Nem tudhatjuk például, hogy az új pénzrendszerre történő átállást milyen egyéb lépések kísérik majd, más szóval, nem tudjuk, hogy ez az esemény az a bizonyos nagy reset lesz-e, amiről oly sokan beszélnek alternatív, sőt, már fővonalas körökben is az elmúlt években. Mindenesetre, ha ez lesz az a dominó, ami elindítja a lavinát, valószínűleg nem fogunk meglepődni, bár sokunknak nehéz elképzelni, hogy milyen mértékű változást jelent majd mindez a világ számára. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EGY RENDŐR LEVELE – DR. LÉHMANN GYÖRGY.
EGY RENDŐR LEVELE – DR. LÉHMANN GYÖRGY

EGY RENDŐR LEVELE – DR. LÉHMANN GYÖRGY Az alábbi levelet egy rendőr írta korábban hozzám érkezett levélre válaszul és nagyon...

KILAKOLTATÁSOK: MÁR VÉGLEGES A DÖNTÉS ÉS AZ IDŐPONT.
KILAKOLTATÁSOK: MÁR VÉGLEGES A DÖNTÉS ÉS AZ IDŐPONT

KILAKOLTATÁSOK: MÁR VÉGLEGES A DÖNTÉS ÉS AZ IDŐPONT [cn-social-icon] Az ÉnPénzem  cikke: A parlament előtt levő törvényjavaslat szerint kilakoltatásokra (a...

Close