TOTÁLIS PÉNZÜGYI ÖSSZEOMLÁS – A BENNFENTESEK ÉS A KORMÁNYOK MÁR KÉSZÜLNEK

TOTÁLIS PÉNZÜGYI ÖSSZEOMLÁS – A BENNFENTESEK ÉS A KORMÁNYOK MÁR KÉSZÜLNEK.

TOTÁLIS PÉNZÜGYI ÖSSZEOMLÁS – A BENNFENTESEK ÉS A KORMÁNYOK MÁR KÉSZÜLNEK

Egy nagyon érdekes és elgondolkodtató cikk látott napvilágot nemrégiben az IdőkJelei weboldalon, amely az shtfplan portálról vette át az anyagot. [cn-social-icon]

Korábban több jóslatot is hallhattunk már a dollár, vagy a jelenlegi globális pénzügyi rendszer összeomlásáról, amelynek jeleit – akik figyelnek, láthatják.

Most Keith Neumeyer hívta fel a figyelmünket erre a jelenségre:A központi bankok és kormányok készülnek..

A világgazdasági piacok egy példanélküli újraindítás előtt állnak, aminek a jeleit csak azok nem látják, akik nem figyelnek. A legnagyobb befektetési alapok, az egyes kormányok és központi bankok titokban folyamatosan próbálják növelni fizikai aranykészleteiket, egy olyan eseményre felkészülendő, amelynek hatására az amerikai dollár végleg elértéktelenedik és a világ kénytelen lesz átállni az új globális valutamechanizmusra, állítja Keith Neumeyer, egy kanadai bányászati cég ügyvezetője.

Neumeyer szerint a reset előtt a külföldi, tehát nem amerikai befektetők kénytelenek tőkeáttétel csökkentést kieszközölni dolláradósságaikra. Ez a folyamat már elindult, amit a dollár átmeneti erősödése is mutat.

Amint az amerikai államadósság birtokosai csökkentik pozícióikat, semmi sem áll a dollár összeomlásának útjában és felkészülhetünk a teljes pénzügyi, gazdasági és monetáris átállásra.

„A központi bankok aranyat vesznek… ami nagyon kivételes jelenség… a mi életünk során még nem fordult elő… mindig eladtak, most pedig vesznek… Azt hiszem, hogy a pénzvilág átállása érkezik…

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Azt hiszem, hogy az amerikai kormány szándékosan hagyja, hogy Kína aranyat halmozzon fel… Úgy gondolom, hogy Kínának az Egyesült Államokkal megegyező mennyiségű aranyat kell felhalmoznia a reset előtt. Úgy látom, hogy  a színfalak mögött valamilyen megállapodás van születőben a központi bankok között és ezért látjuk azt, hogy a kormányok aranyat vesznek.

Azt gondolom, hogy ennek segítségével egy új valutát hoznak létre… ez nem féltetlenül lesz közvetlenül arany alapú… valamilyen keverék valuta lehet… Történhet például az SDR-ok (az IMF különleges lehívásai jogosultságai) vagy valamilyen más mechanizmus segítségével… Úgy látom, hogy efelé tartunk.

Amikor megtörténik a reset, hagyni fogják, hogy az arany erősödjön… és nem lepődnék meg, ha elérnénk a három, négy vagy ötezer dolláros aranyárfolyamot is az elkövetkezendő öt évben.”

Az elmúlt időszakban mesterségesen lenyomták az arany árfolyamát, hogy az egyes kormányok és központi bankok olcsón növelhessék tartalékaikat és bár a fővonalas média elemzői szerint a dollár és az amerikai tőzsde jelenlegi erősödése a gazdaság fellendülését bizonyítják, Neumeyer szerint ennek éppen az ellenkezője történik.

Úgy gondolja, hogy a jelenlegi tartalékvaluta árfolyamának mostani erősödése az amerikai államadósság hihetetlen mértékű felszámolásához köthető, a befektetők pedig tudják, hogy hamarosan mindenki a kijáratok felé veszi az irányt.

„Az amerikai dollár erősödése rövidtávú. Olyan mennyiségű amerikai államadósság van a piacon és a nemzetállami hitelezők olyan gyors ütemben próbálnak ettől megszabadulni és inkább helyi adósságra váltani, hogy ezzel komoly dollárigényt generáltak, mivel az átváltáshoz dollárra van szükség. A dollár jelenlegi szárnyalása kizárólag a tőkeáttét-csökkentés miatt van… Erről a történetről nem igen olvashatunk az észak-amerikai médiában.A globális tőkeáttét-csökkentés befejezését követően a dollár egyszerűen összeomlik majd és elkezdődhet a reset.

Egyelőre mindez nagy titokban folyik, persze a bennfentes játékosok pontosan tudják mi történik és nem halogatják megtenni a szükséges lépéseket, hogy felkészülten várják az átállást.

A jelenleg folyó arany felhalmozás a rendszeren kívülálló aranyból történik… Erről mi nem hallunk… ezek hatalmas szuverén vagyonalapok, állami alapok és bankok, amelyek felvásárolják a fizikai fémeket… A szektorban való jelenlétüket rendkívüli titoktartás övezi, de ők pontosan tudják mi folyik.”

Amennyiben Neumeyernek igaza van, a jelek pedig arra utalnak, hogy helyzetértékelése elég pontos, a dollár jelenlegi szárnyalása rövid életű lesz.

A közvetlen következményeket a mi nézőpontunkból nem lehet megjósolni. Nem tudhatjuk például, hogy az új pénzrendszerre történő átállást milyen egyéb lépések kísérik majd, más szóval, nem tudjuk, hogy ez az esemény az a bizonyos nagy reset lesz-e, amiről oly sokan beszélnek alternatív, sőt, már fővonalas körökben is az elmúlt években. Mindenesetre, ha ez lesz az a dominó, ami elindítja a lavinát, valószínűleg nem fogunk meglepődni, bár sokunknak nehéz elképzelni, hogy milyen mértékű változást jelent majd mindez a világ számára. [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM