DEVIZAHITEL-MÉGIS MIT TEHETNE AZ ELLENZÉK?

DEVIZAHITEL-MÉGIS MIT TEHETNE AZ ELLENZÉK?

DEVIZAHITEL-MÉGIS MIT TEHETNE AZ ELLENZÉK?

[good_old_share]


Oszd meg, hogy eljuthasson az ellenzékhez is!

Dolgozzanak meg a pénzükért! Ha az ellenzéki képviselők továbbra is a parlamenti padsorokat szeretnék koptatni, és felvenni a szerénynek éppen nem mondható fizetésüket, akkor lépjenek ki a komfortzónájukból és dolgozzanak meg a károsultak szavazataiért, illetve a fizetésükért.A „deviza”-károsultak nem hü…ék, pontosan érzik azt, amit az ellenzéki képviselők már évek óta biztosan tudnak:

loading...

A parlamenti beadványaik semmit sem érnek, az üres szónoklataik pedig csak szánalmas pótcselekvések. A FIDESZ-KDNP mindent lesöpör, a „devizás” ülésekre pedig a kormánypártok el sem mennek.

Ők már megkötötték a paktumukat az ördöggel!

Az ellenzéknek be kell látni: Jelen pillanatban ők nem mások, mint parlamenti „biodíszletek”, akiknek egyetlen feladatuk a többpártrendszerű parlamentáris demokrácia látszatának fenntartása.

Ilyen körülmények között két értelmes dolgot tehetnének – már amennyiben komolyan gondolják a „deviza”- károsultak képviseletét és védelmét.

1.- Testületileg (az összes ellenzéki parlamenti képviselő) kivonul a kilakoltatásokra! Nem egy-két képviselő, hanem az összes, mindegyik ellenzéki parlamenti párt részéről, összehangoltan.

loading...

Ha kell, akkor fizikailag akadályozzák a kilakoltatásokat. Jelen körülmények között csak ennek lenne látszata, esetleges eredménye és hírértéke, amely egész Európát bejárná.

2.- Minden parlamenti pártnak van jogi kabinetje és országos lefedettéggel minden megyében szervezetei, megyei és választókerületi irodákkal. Így megfelelő akarattal megyékre lebontva meg lehet szervezni a „deviza”-károsultak jogi képviseletét.Az ellenzéknek pénze is van! A törvény szerint az állami költségvetésből a pártok támogatására az adófizetők pénzéből százmilliók jutnak.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

2015-ben a Jobbik 476 millió, az MSZP 427 millió, az LMP 174 millió, a KDNP 153 millió, a Demokratikus Koalíció (DK) 132 millió, a Párbeszéd Magyarországért (PM) 107 millió forintot kapott.

A Pártalapítványokról már nem is beszélünk, ahol szintén százmilliók repkednek évente!

Tehát pénz van, országos lefedettség szintén, az Európai Bíróság márciusi döntése értelmében pedig már a jogi alap is biztosítva van. ERRŐL BESZÉL AZ ELLENZÉK IS!

Hát lássuk, hogy akarat van-e, vagy továbbra is csak a tétnélküli, szánalmas parlamenti ripacskodásukat kell elviselnünk? Dolgozzanak meg a pénzükért és a választók szavazatáért! Ne feledjék: "Nem akarásnak nyögés a vége!"

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
180 FORINTOS SVÁJCI FRANK ÁRFOLYAMON ÚJRA KELL SZÁMOLNI AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉST!
180 FORINTOS SVÁJCI FRANK ÁRFOLYAMON ÚJRA KELL SZÁMOLNI AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉST!

180 FORINTOS SVÁJCI FRANK ÁRFOLYAMON ÚJRA KELL SZÁMOLNI AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉST! [good_old_share] A magyar társadalom minden érintett tagja joggal...

SORON KÍVÜLI ELBÍRÁLÁS BRÜSSZELTŐL-SZENZÁCIÓS IDŐSZAK ELÉ NÉZNEK A DEVIZAHITELESEK.
SORON KÍVÜLI ELBÍRÁLÁS BRÜSSZELTŐL-SZENZÁCIÓS IDŐSZAK ELÉ NÉZNEK A DEVIZAHITELESEK.

SORON KÍVÜLI ELBÍRÁLÁS BRÜSSZELTŐL-SZENZÁCIÓS IDŐSZAK ELÉ NÉZNEK A DEVIZAHITELESEK. [good_old_share] Patricia Suarez és Kásler Árpád A Haza Pártja, illetve Kásler...

Close