DEVIZAHITEL-MÉGIS MIT TEHETNE AZ ELLENZÉK?

DEVIZAHITEL-MÉGIS MIT TEHETNE AZ ELLENZÉK?

DEVIZAHITEL-MÉGIS MIT TEHETNE AZ ELLENZÉK?

[good_old_share]


Oszd meg, hogy eljuthasson az ellenzékhez is!

Dolgozzanak meg a pénzükért! Ha az ellenzéki képviselők továbbra is a parlamenti padsorokat szeretnék koptatni, és felvenni a szerénynek éppen nem mondható fizetésüket, akkor lépjenek ki a komfortzónájukból és dolgozzanak meg a károsultak szavazataiért, illetve a fizetésükért.A „deviza”-károsultak nem hü…ék, pontosan érzik azt, amit az ellenzéki képviselők már évek óta biztosan tudnak:

A parlamenti beadványaik semmit sem érnek, az üres szónoklataik pedig csak szánalmas pótcselekvések. A FIDESZ-KDNP mindent lesöpör, a „devizás” ülésekre pedig a kormánypártok el sem mennek.

Ők már megkötötték a paktumukat az ördöggel!

Az ellenzéknek be kell látni: Jelen pillanatban ők nem mások, mint parlamenti „biodíszletek”, akiknek egyetlen feladatuk a többpártrendszerű parlamentáris demokrácia látszatának fenntartása.

Ilyen körülmények között két értelmes dolgot tehetnének – már amennyiben komolyan gondolják a „deviza”- károsultak képviseletét és védelmét.

1.- Testületileg (az összes ellenzéki parlamenti képviselő) kivonul a kilakoltatásokra! Nem egy-két képviselő, hanem az összes, mindegyik ellenzéki parlamenti párt részéről, összehangoltan.

loading...

Ha kell, akkor fizikailag akadályozzák a kilakoltatásokat. Jelen körülmények között csak ennek lenne látszata, esetleges eredménye és hírértéke, amely egész Európát bejárná.

2.- Minden parlamenti pártnak van jogi kabinetje és országos lefedettéggel minden megyében szervezetei, megyei és választókerületi irodákkal. Így megfelelő akarattal megyékre lebontva meg lehet szervezni a „deviza”-károsultak jogi képviseletét.Az ellenzéknek pénze is van! A törvény szerint az állami költségvetésből a pártok támogatására az adófizetők pénzéből százmilliók jutnak.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

2015-ben a Jobbik 476 millió, az MSZP 427 millió, az LMP 174 millió, a KDNP 153 millió, a Demokratikus Koalíció (DK) 132 millió, a Párbeszéd Magyarországért (PM) 107 millió forintot kapott.

A Pártalapítványokról már nem is beszélünk, ahol szintén százmilliók repkednek évente!

Tehát pénz van, országos lefedettség szintén, az Európai Bíróság márciusi döntése értelmében pedig már a jogi alap is biztosítva van. ERRŐL BESZÉL AZ ELLENZÉK IS!

Hát lássuk, hogy akarat van-e, vagy továbbra is csak a tétnélküli, szánalmas parlamenti ripacskodásukat kell elviselnünk? Dolgozzanak meg a pénzükért és a választók szavazatáért! Ne feledjék: "Nem akarásnak nyögés a vége!"

loading…


Facebook hozzászólások
loading...