A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT.

A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT.

A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT.

[good_old_share]


Hosszú évek teltek úgy el, hogy az ellenzék sem merte nyíltan kimondani, hogy a mostani kilakoltatásoknak, végrehajtásoknak milyen dokumentálható előzményei vannak.

 

Pedig évek óta tudtak róla, és azt is tudniuk kellett, hogy a hallgatásuknak az átvert károsultak „isszák meg a levét”.

loading...A Jobbik ugyan időnként homályos utalást tett valamiféle „paktumról”, amely végzetes következményekkel járhat a károsult családok tekintetében, de –tudomásunk szerint az Orbán Viktor (Magyar kormány nevében aláíró személy), illetve az EBRD között létrejött „paktum” (megállapodás) részleteit nem firtatták, azt a nyilvánosság előtt nem vizsgálták, azzal kapcsolatban sajtóközleményt nem adtak ki. (tudomásunk szerint).

Pedig most eljutottunk oda, hogy Magyarország miniszterelnöke által 2015 február 9.-én aláírt paktumban megfogalmazott vállalások (feltehetően) következményeként családok ezrei, emberek tömegei kerülnek az utcára és lesznek hajléktalanok. Ezt állítja az MSZP és, ha helyes a paktum Magyar fordítása, akkor a szövegéből ez egyértelműen kiolvasható. (Videó az oldal alján!)

(Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (European Bank for Reconstruction and Development (EBRD))

A paktumban megfogalmazott EBRD követelések világosak. IDE KATTINTVA magad is elolvashatod.

loading…


De megtalálhatod a Hiteles Mozgalom honlapján IDE KATTINTVA, a Hiteles Mozgalom által Magyar nyelve fordítva IDE KATTINTVAIlletve a kormány hivatalos honlapján ( angol nyelven) IDE KATTINTVA.

Fontos megjegyeznünk, hogy Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője megpróbálta elérni, hogy a kormány tegyen eleget annak a vállalásának, miszerint: a magyar kormány hivatalos honlapja kétnyelvű, magyar és angol. Ennek ellenére ez a megállapodás tudomásunk szerint csak angolul érhető el. Szabó József kérte a paktum Magyar nyelvre fordítását –(amely tudomásunk szerint nem történt meg).

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Most viszont az MSZP felvállalta, hogy a nyilvánosság előtt beszámol a paktumban megfogalmazott Orbán Viktor által a Magyar Kormány nevében kötött megállapodásokról, és ismerteti annak „deviza”-károsultak számára végzetes következményeit, valamint ezzel párhuzamosan követeli, hogy a kormány azonnal mondja fel az Orbán-EBRD paktumot.

loading...

Ez a megállapodás nem áll a Magyar emberek érdekében! Ez a megállapodás a Magyar emberek ellen van!A kormány azonnal mondja fel az Orbán-EBRD paktumot!

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITELEK-EZT ORBÁN VIKTOR ÍRTA ALÁ!
DEVIZAHITELEK-EZT ORBÁN VIKTOR ÍRTA ALÁ!

DEVIZAHITELEK-EZT ORBÁN VIKTOR ÍRTA ALÁ! [good_old_share] DEVIZAHITELEK-A MAGYAR KORMÁNY VÁLLALJA...   Az alábbi videót érdemes végignézni. Sok tanulságot le lehet...

GYURCSÁNY NEM AKARTA A DEVIZAHITELEKET! ELŐKERÜLT EGY LEVÉL.
GYURCSÁNY NEM AKARTA A DEVIZAHITELEKET! ELŐKERÜLT EGY LEVÉL.

GYURCSÁNY NEM AKARTA A DEVIZAHITELEKET! ELŐKERÜLT EGY LEVÉL. [good_old_share] SOK ÉVE A NYILVÁNOSSÁG ELŐTT. KINEK JELEZTE? MIÉRT ENGEDTE MÉGIS BANKOKNAK...

Close