A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT.

A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT.

A POLITIKUSOK MEGTALÁLTÁK A KILAKOLTATÁSOKÉRT FELELŐS SZEMÉLYT.

[good_old_share]


Hosszú évek teltek úgy el, hogy az ellenzék sem merte nyíltan kimondani, hogy a mostani kilakoltatásoknak, végrehajtásoknak milyen dokumentálható előzményei vannak.

 

Pedig évek óta tudtak róla, és azt is tudniuk kellett, hogy a hallgatásuknak az átvert károsultak „isszák meg a levét”.A Jobbik ugyan időnként homályos utalást tett valamiféle „paktumról”, amely végzetes következményekkel járhat a károsult családok tekintetében, de –tudomásunk szerint az Orbán Viktor (Magyar kormány nevében aláíró személy), illetve az EBRD között létrejött „paktum” (megállapodás) részleteit nem firtatták, azt a nyilvánosság előtt nem vizsgálták, azzal kapcsolatban sajtóközleményt nem adtak ki. (tudomásunk szerint).

Pedig most eljutottunk oda, hogy Magyarország miniszterelnöke által 2015 február 9.-én aláírt paktumban megfogalmazott vállalások (feltehetően) következményeként családok ezrei, emberek tömegei kerülnek az utcára és lesznek hajléktalanok. Ezt állítja az MSZP és, ha helyes a paktum Magyar fordítása, akkor a szövegéből ez egyértelműen kiolvasható. (Videó az oldal alján!)

(Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (European Bank for Reconstruction and Development (EBRD))

A paktumban megfogalmazott EBRD követelések világosak. IDE KATTINTVA magad is elolvashatod.

loading…


De megtalálhatod a Hiteles Mozgalom honlapján IDE KATTINTVA, a Hiteles Mozgalom által Magyar nyelve fordítva IDE KATTINTVAIlletve a kormány hivatalos honlapján ( angol nyelven) IDE KATTINTVA.

Fontos megjegyeznünk, hogy Szabó József, a Hiteles Mozgalom vezetője megpróbálta elérni, hogy a kormány tegyen eleget annak a vállalásának, miszerint: a magyar kormány hivatalos honlapja kétnyelvű, magyar és angol. Ennek ellenére ez a megállapodás tudomásunk szerint csak angolul érhető el. Szabó József kérte a paktum Magyar nyelvre fordítását –(amely tudomásunk szerint nem történt meg).

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Most viszont az MSZP felvállalta, hogy a nyilvánosság előtt beszámol a paktumban megfogalmazott Orbán Viktor által a Magyar Kormány nevében kötött megállapodásokról, és ismerteti annak „deviza”-károsultak számára végzetes következményeit, valamint ezzel párhuzamosan követeli, hogy a kormány azonnal mondja fel az Orbán-EBRD paktumot.

Ez a megállapodás nem áll a Magyar emberek érdekében! Ez a megállapodás a Magyar emberek ellen van!A kormány azonnal mondja fel az Orbán-EBRD paktumot!

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM