Lehetséges az extragyorsan felfüggesztett árverezés

Dr. Lantos Bálint ügyvédi iroda, Lehetséges az extragyorsan felfüggesztett árverezés

Lehetséges az extragyorsan felfüggesztett árverezés

Dr. Lantos Bálint Ügyvédi Iroda

DEVIZAHITELESEK – FONTOS TÁJÉKOZTATÁS!
Kezdje tiszta lappal az új évet! 
ITT A PÉLDA: extragyorsan felfüggesztett árverezés, úgy, hogy ebben az esetben is már volt licit. Vagyis csak pár napon múlt, hogy az ügyfél nem vesztette el a házát! Önnek is sikerülhet!

Mi a teendő, ha végrehajtás indult?
Folyamatosan fizeti a végeláthatatlan hiteltörlesztőt?
A legfontosabb, hogy az esetek döntő többségében VAN MEGOLDÁS, tehát a legrosszabb taktika, ha nem veszi át a tértivevényes leveleket, ha homokba dugja a fejét és csak vár!

Az ügymenetben van az a pont, amikortól már nincs mit tenni, azt ne várja meg! 
Egy telefonhívás, néhány kérdés – és kiderül, hogy van-e lehetőség, hogy Ön is nyugodtan kezdhesse a 2023-as évet!

Az új EB és Kúria döntések minden eddiginél egyértelműbb lehetőséget kínálnak a nyerésre! EL KELL FELEJTENI a korábbi eljárásokat és kizárólag az új SIKERES módszereket alkalmazni!

Amennyiben az Ön ügyében is megtalálja a jogi szakértő a lehetőséget, úgy igenis van lehetőség! Ehhez a legtöbb esetben át kell nézni az összes rendelkezésre álló iratot, hogy kiderüljön, hogy mibe kapaszkodva tudjuk elérni elsőként a felfüggesztést, majd a végső győzelmet.
Ezek lehetnek számok, helyes, vagy helytelen számítások, szerződésből kihagyott mondatok… rengeteg módon megtámadható egy szerződés, de tudni kell, hogy mi az, ami sikerre visz!
AZ ÖN ÜGYÉBEN IS LEHET MEGOLDÁS, MIÉRT VÁRNA? Dr. Lantos Bálint Ügyvédi Iroda.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM