PÓKA LÁSZLÓ-LEVÉL A RENDŐRSÉGNEK

PÓKA LÁSZLÓ-LEVÉL A RENDŐRSÉGNEK.

PÓKA LÁSZLÓ-LEVÉL A RENDŐRSÉGNEK

[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Meghívtak kihallgatásra egy újabb garázdaság ügyében.

 

Ebben semmi különös nincs. De hát én akkor Baracskán leszek.
Hogyan oldjuk ezt meg? – Levél a rendőrségnek.
 
Érd Rendőrkapitányság
erdrk@pest.police.hu
 
Tisztel Rendőrkapitányság!
Kedves Csilla!
 
Örömmel vettem meghívását a százhalombattai rendőrőrsre.
Szívesen ott lennék, mert a két meghallgatni rendelt tanúval problémák vannak. Oda kell rájuk figyelni. 
A Varga Tibor Mütyür fideszes – bankos bértollnok szerint megtévesztett nyuggerek.

 

Én magam is tapasztaltam, hogy elveszítették a kapcsolatot a valósággal. Képzeljék el, hogy – annak ellenére, hogy pártunk, kormányunk, és személyesen a nagy jótevőnk, cirkuszigazgató, felcsuti törpe megoldotta a SeVizahiteles válságot – ezek azt állítják, hogy a bankok csaltak, meglopták az embereket.
Hallatlan! Az ilyen tanúknál nagyon kell vigyázni. Épp ezért nagyon örültem, hogy lehetőséget biztosítottak arra, hogy ott legyek a meghallgatásukon.
 
Van egy apró nehézség: A jelzett időben Önöktől nem messze, Baracskán fogok vendégeskedni. Most itt a koncepciós eljárás részleteiről nem írok. Majd szóban mesélek, ha érdekli Önöket.

 

Két lehetőséget látok arra, hogy a tanúk meghallgatásán részt tudjak venni:
 
Vagy odajönnek, és ott ejtik meg a tanúmeghallgatást, vagy elintézik, hogy átugorhassak önökhöz.
Ha nem nagyon sietek, akkor is max. hét óra alatt oda tudok sétálni. Ha a mezőn átvágok, akkor alig több, mint 23 km.
Kérem, szóljanak az őröknek, hogy 1 órakor keltsenek, hogy 2 órakor tudjak indulni. Mégis csak vágja puccba magát az ember, ha rendőrségre megy! Vagy nem? Így 9 órára minden bizonnyal megérkezem.

 

Arra is kérem, hogy hívják fel a figyelmüket a BV alkalmazottaknak, hogy reggeli, és ebéd úticsomagot készítsenek össze. HA legkésőbb 11-ig végzünk a tanúkkal, akkor vacsira már visszaérek. Ki nem hagynám, hogy rabtársaimmal tudjak étkezni.
Aztán pihi az ötven km-es séta után. Ilyenkor mindig jól szoktam aludni.
 
Egyéb kérdésekben is készséggel állok rendelkezésükre.
 
Tisztelettel: Póka László 0630-931-9802

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM