A KÖZJEGYZŐKNEK LASSAN BEALKONYUL.

A KÖZJEGYZŐKNEK LASSAN BEALKONYUL.

A KÖZJEGYZŐKNEK LASSAN BEALKONYUL.

[good_old_share]

Gyorshír! 2017-03-29


 

Rudolf Golyó – A közjegyzőknek lassan bealkonyul.
Ma értesültünk róla, hogy egy újabb pert nyertünk Dr. Tóth Ádám közjegyző, a közjegyzői kamara elnöke ellen, és ez már a második elkaszálása Dr. Tóth Ádámnak.

Egyszer Dr. Varga István Károly jogesztergályos kollégám és most szerény személyem szorította közjegyző urat okirat-elkészítés elutasítása ügyében a bíró kalapácsa alá. Továbbá Dr. Viszoki Szilvia közjegyző is ugyan ebben a helyzetben van. Ő is vesztett ellenem.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A bírói kar maradéktalanul helybenhagyta indoklásaimat, és az ítéletek már nem megfellebbezhetőek. Tehát eddig közjegyző ellen még nem vesztettünk pert. Az ítéleteket hamarosan közzétesszük. – Rudolf Golyó.
Ugye emlékszel még? Szeretnénk emlékeztetni az olvasókat, hogy a bíróságon ismerte el egy közjegyző, hogy 2007-ben annak ellenére foglalt közokiratba egy devizahitel-szerződést, hogy tartalmát jogszabálysértőnek tartotta erről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz! [good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM