A KÖZJEGYZŐKNEK LASSAN BEALKONYUL.

A KÖZJEGYZŐKNEK LASSAN BEALKONYUL.
loading...

A KÖZJEGYZŐKNEK LASSAN BEALKONYUL.

Gyorshír! 2017-03-29


 

Rudolf Golyó – A közjegyzőknek lassan bealkonyul.
Ma értesültünk róla, hogy egy újabb pert nyertünk Dr. Tóth Ádám közjegyző, a közjegyzői kamara elnöke ellen, és ez már a második elkaszálása Dr. Tóth Ádámnak.

Egyszer Dr. Varga István Károly jogesztergályos kollégám és most szerény személyem szorította közjegyző urat okirat-elkészítés elutasítása ügyében a bíró kalapácsa alá. Továbbá Dr. Viszoki Szilvia közjegyző is ugyan ebben a helyzetben van. Ő is vesztett ellenem.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A bírói kar maradéktalanul helybenhagyta indoklásaimat, és az ítéletek már nem megfellebbezhetőek. Tehát eddig közjegyző ellen még nem vesztettünk pert. Az ítéleteket hamarosan közzétesszük. – Rudolf Golyó.
Ugye emlékszel még? Szeretnénk emlékeztetni az olvasókat, hogy a bíróságon ismerte el egy közjegyző, hogy 2007-ben annak ellenére foglalt közokiratba egy devizahitel-szerződést, hogy tartalmát jogszabálysértőnek tartotta erről bővebben IDE KATTINTVA olvashatsz! 

loading…


Read previous post:
„DEVIZAHITEL”- EGY ÜGYVÉD LEVELE-A JOGOS FELHÁBORODÁS.
„DEVIZAHITEL”- EGY ÜGYVÉD LEVELE-A JOGOS FELHÁBORODÁS.

„DEVIZAHITEL”- EGY ÜGYVÉD LEVELE-A JOGOS FELHÁBORODÁS. DEVIZAHITELEK – csapdába csalt tömegek!   Rengeteg minden hangzott már el a devizahitelekkel kapcsolatosan,...

A SZERZŐDÉS NEM LÉTEZIK-ELÁLLÁS.
A SZERZŐDÉS NEM LÉTEZIK-ELÁLLÁS.

A SZERZŐDÉS NEM LÉTEZIK-ELÁLLÁS. Ébreszd fel az alvó oroszlánt! Ez most azoknak szól, akiknek az iratai közt ott alszik az...

Close