EZÉRT NEM VOLTAK OTT ORBÁNÉK A HITELKÁROSULTAK PARLAMENTI VITÁJÁN.

EZÉRT NEM VOLTAK OTT ORBÁNÉK A HITELKÁROSULTAK PARLAMENTI VITÁJÁN.

EZÉRT NEM VOLTAK OTT ORBÁNÉK A HITELKÁROSULTAK PARLAMENTI VITÁJÁN.

[good_old_share]


Magyarországon az élet fantasztikus, hiszen példa nélküli az a siker ahogy a Fidesz-KDNP vezeti az országot. A gazdaság szárnyal – csodájára járnak egész Európában -, és lassan megvalósul a teljes foglalkoztatás. Az egészségügyre és az oktatásra sem költött egyetlen kormány sem annyit, mint a jelenlegi, és a környező országokból is tódulnak be a magasan képzett szakemberek, hogy itt telepedjenek le a családjaikkal együtt.
Videók alább! Körülbelül ezeket hiheti az, aki a kormánypárti médiumokból tájékozódik.

loading...

Viszont létezik egy másik dimenzió, a szürke valóság, ahol több ezer család áll a kilakoltatás előtt. Ebben a párhuzamos világban a kormány nemhogy nem védi meg a bankok által becsapott kisembereket, de a kormányzati tisztviselők flegma, pökhendi módon reagálnak a kétségbeesett segélykiáltásokra.

Legutóbb egy lakossági fórumon szabadultak el az indulatok, amikor Kövér László és egy idős hölgy között az alábbi szóváltás zajlott le:

Kövér: Nehogy már ránk tessék azt a felelősséget hárítani, amihez semmi közünk nem volt, nem is mi voltunk kormányon.

A hölgy: És nekünk mi közünk ahhoz? További videó alább!Kövér: Ön vette fel a hitelt. Ennyi. Minimum ennyi.

loading...

Szóval ez a Fidesz igazi arca. Így reagálnak a kormányzati politikusok, amikor azt gondolják, hogy nem veszi őket a kamera.

 

Persze ebben az elfuserált világban azért legalább az ellenzék egyes pártjai a rendelkezésükre álló eszközökkel igyekeznek mindent elkövetni, hogy segítsenek az embereknek. Például az Országgyűlés az LMP kezdeményezésére ma politikai vitát tartott a devizahitel-károsultak érdekében szükséges lépésekről. Igaz, sajnos nem sok sikerrel…

A Fidesz-KDNP részéről ugyanis, összesen 14 képviselő volt jelen. Egyszerűen nem érdekelte őket a téma, be sem mentek a Parlamentbe. Mondjuk az LMP is tudhatná, hogy a devizahitel-károsultak helyzetét nem egy parlamenti vitanap fogja megoldani. 

Jóval sikeresebbnek mondható azonban a szocialisták akciója, akik az ország 87 pontján tartanak fogadóórát, ahol jogi tanácsokkal is segítik az embereket.
Azt mondják, a megoldásához fel kellene használni azt a 270 milliárd forintot, amit a Magyar Nemzeti Bank a devizahiteleken nyerészkedve szerzett. Hozzáteszik: a legjobb az lenne, ha a felvételkori árfolyamot figyelembe véve tudnák rendezni a devizahitelesek ügyét.

loading…


Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Tóth Bertalan a témában tartott mai sajtótájékoztatóján kiemelte: a kilakoltatásokat mindaddig fel kell függeszteni, amíg végső megoldást nem találnak a devizahitel-károsultak problémáira.

"Egyeztettünk a devizahiteles szervezetek vezetőivel, és az ő javaslataikat fogjuk képviselni, ahogy tettük ezt korábban is" – mondta a sajtótájékoztató másik résztvevője, Szakács László országgyűlési képviselő, aki rámutatott, hogy amennyiben az ingatlan értéke megfelelő fedezet volt a hitelfelvételkor, úgy legyen elegendő akkor is, ha valaki nem tudja fizetni a kölcsönét. Kátai B. Zsolt.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAHITEL-SZEMBESÍTJÜK A KORMÁNYT SAJÁT ÁRULÁSÁVAL.
DEVIZAHITEL-SZEMBESÍTJÜK A KORMÁNYT SAJÁT ÁRULÁSÁVAL.

DEVIZAHITEL-SZEMBESÍTJÜK A KORMÁNYT SAJÁT ÁRULÁSÁVAL. [good_old_share] Ma ismét devizahiteles vitanap a Parlamentben.   Amíg mi újfent szembesítjük a kormányt az...

DEVIZAKÁROSULTAK MEGMENTÉSE-VARGA MIHÁLY KIENGEDTE A SZELLEMET A PALACKBÓL.
DEVIZAKÁROSULTAK MEGMENTÉSE-VARGA MIHÁLY KIENGEDTE A SZELLEMET A PALACKBÓL.

DEVIZAKÁROSULTAK MEGMENTÉSE-VARGA MIHÁLY KIENGEDTE A SZELLEMET A PALACKBÓL. [good_old_share] Vitanapot tartott a devizahitelezésről, s a bajba jutottak megsegítéséről az Országgyűlés...

Close