KÖSZÖNJÜK OTP! ISMÉT EGY BEISMERŐ VALLOMÁS!

KÖSZÖNJÜK OTP! ISMÉT EGY BEISMERŐ VALLOMÁS!

KÖSZÖNJÜK OTP! ISMÉT EGY BEISMERŐ VALLOMÁS!

[good_old_share]


OTP ismét küldött egy beismerő vallomást. Istenem, de gyönyörű bevallás! Köccike OTP. – Járvás Éva.

 

Válaszlevelében egyetlenegy érdemi cáfolat nincs, csak összevissza hantázik, általánosságokban ködösít. A hanta pedig bizonyítékok nélkül csak hanta marad.A nagy hantázás közepette azért beismeri, hogy az ügyféllel kötött egyedi szerződést külön kell választani a bank forrásteremtő ügyleteitől. 🙂

Bizony ám, külön, külön! Nem csak hantában, hanem ELSZÁMOLÁSBAN is !!!

Aztán azt is szemérmetlenül beismeri – mert kértük a bizonylatokat – hogy a swap eredményét az árfolyam-különbözetet – úgy számítja be a kölcsöntőke értékébe, hogy arra se megbízása nincs, se nem folyósította, és bizonylatai sincsenek róla. smiley

Istenem, de gyönyörű bevallás! Köccike OTP.

Mehetnénk akár magánvádra is, de most más lesz a stratégia.

 

Vésd az eszedbe! Neked pénzügyi vitád van a bankkal. Pénzügyi elszámoltatás csak a szerződés alapján nem lehetséges. Terítékre kell tenni a bank teljesítését és annak jogszabályokat sértő hibáit. Nem csak állítani kell, hogy rossz, be is kell bizonyítani és meg is kell tudni védeni a bizonyítást.

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani annak, aki komolyan fel akar készülni a saját ügyéből.Gyakorlattal egybekötött önköltséges zártkörű devizás workshop-ot indítok. Csak személyes jelentkezést fogadok el.

A foglalkozás havi egy hétvégi napot vesz igénybe 4 hónapon keresztül. 10 -12 h előadás, 12.30-14 h gyakorlat, 14 -16 konzultáció. Februárban 24-én Bp. III. kerületben lesz az első. A csoportot minimum 10 fővel maximum 20 fővel indítom.

Lehetséges több csoport indítása is, vagy akár meglévő zárt csoportok módszeres felkészítése. Más helyszínek is lehetségesek.

Cél: Az elszámolás jogerős megnyerése 1. fokon saját képviselettel.

 

Tematika alapja a bank elszámoltatása.

A számítások alapjai, pénzügyi fogalmak tisztázása mellett sorra vesszük a vonatkozó jogszabályokat is, azok összefüggéseit. Lesz matek, táblázatkezelés, Ptk, Hpt, MNB rendelet, Számviteli tv., Ingatlan nyilvántartási tv, Közjegyzői tv, Végrehajtási tv, Btk, PP. Kúria PJE-k, stb….. Minden ami a kölcsön jogviszony teljesítésének számonkéréséhez, a banki szerződésszegés bizonyításához szükséges.

Azoknak ajánlom,– akik a bankkal a hatályos törvényeink alapján akarnak elszámolni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Akiknek még élő szerződésük van, vagy akár már elárverezték az ingatlanját, ellopták az autóját, de még nem évült el a megtámadhatóság, mindenki elszámoltathatja a bankját. Azoknak is muníció, akik kártérítési pert akarnak indítani.

Személyesen jelentkezni lehet Érden időpont egyeztetéssel, vagy 10-én 18 h-kor Bp.V. ker Szabadság tér.  Tel:06-30-9004873. Ítt az FB-n senki ne jelentkezzen! Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM