KÖSZÖNJÜK OTP! ISMÉT EGY BEISMERŐ VALLOMÁS!

KÖSZÖNJÜK OTP! ISMÉT EGY BEISMERŐ VALLOMÁS!

KÖSZÖNJÜK OTP! ISMÉT EGY BEISMERŐ VALLOMÁS!

[good_old_share]


OTP ismét küldött egy beismerő vallomást. Istenem, de gyönyörű bevallás! Köccike OTP. – Járvás Éva.

 

Válaszlevelében egyetlenegy érdemi cáfolat nincs, csak összevissza hantázik, általánosságokban ködösít. A hanta pedig bizonyítékok nélkül csak hanta marad.

loading...A nagy hantázás közepette azért beismeri, hogy az ügyféllel kötött egyedi szerződést külön kell választani a bank forrásteremtő ügyleteitől. 🙂

Bizony ám, külön, külön! Nem csak hantában, hanem ELSZÁMOLÁSBAN is !!!

Aztán azt is szemérmetlenül beismeri – mert kértük a bizonylatokat – hogy a swap eredményét az árfolyam-különbözetet – úgy számítja be a kölcsöntőke értékébe, hogy arra se megbízása nincs, se nem folyósította, és bizonylatai sincsenek róla. smiley

Istenem, de gyönyörű bevallás! Köccike OTP.

Mehetnénk akár magánvádra is, de most más lesz a stratégia.

 

Vésd az eszedbe! Neked pénzügyi vitád van a bankkal. Pénzügyi elszámoltatás csak a szerződés alapján nem lehetséges. Terítékre kell tenni a bank teljesítését és annak jogszabályokat sértő hibáit. Nem csak állítani kell, hogy rossz, be is kell bizonyítani és meg is kell tudni védeni a bizonyítást.

loading...

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani annak, aki komolyan fel akar készülni a saját ügyéből.Gyakorlattal egybekötött önköltséges zártkörű devizás workshop-ot indítok. Csak személyes jelentkezést fogadok el.

A foglalkozás havi egy hétvégi napot vesz igénybe 4 hónapon keresztül. 10 -12 h előadás, 12.30-14 h gyakorlat, 14 -16 konzultáció. Februárban 24-én Bp. III. kerületben lesz az első. A csoportot minimum 10 fővel maximum 20 fővel indítom.

Lehetséges több csoport indítása is, vagy akár meglévő zárt csoportok módszeres felkészítése. Más helyszínek is lehetségesek.

Cél: Az elszámolás jogerős megnyerése 1. fokon saját képviselettel.

 

Tematika alapja a bank elszámoltatása.

A számítások alapjai, pénzügyi fogalmak tisztázása mellett sorra vesszük a vonatkozó jogszabályokat is, azok összefüggéseit. Lesz matek, táblázatkezelés, Ptk, Hpt, MNB rendelet, Számviteli tv., Ingatlan nyilvántartási tv, Közjegyzői tv, Végrehajtási tv, Btk, PP. Kúria PJE-k, stb….. Minden ami a kölcsön jogviszony teljesítésének számonkéréséhez, a banki szerződésszegés bizonyításához szükséges.

Azoknak ajánlom,– akik a bankkal a hatályos törvényeink alapján akarnak elszámolni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Akiknek még élő szerződésük van, vagy akár már elárverezték az ingatlanját, ellopták az autóját, de még nem évült el a megtámadhatóság, mindenki elszámoltathatja a bankját. Azoknak is muníció, akik kártérítési pert akarnak indítani.

Személyesen jelentkezni lehet Érden időpont egyeztetéssel, vagy 10-én 18 h-kor Bp.V. ker Szabadság tér.  Tel:06-30-9004873. Ítt az FB-n senki ne jelentkezzen! Járvás Éva.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON: DEVIZAHITELEK-ALKOTMÁNYJOGI PANASZ.
DR. KRISTON: DEVIZAHITELEK-ALKOTMÁNYJOGI PANASZ.

DR. KRISTON: DEVIZAHITELEK-ALKOTMÁNYJOGI PANASZ. [good_old_share] A külföldi pénznemben nyilvántartott ún. devizaalapú hitelezés az unió belső piacának minősülő Magyarország tagállam piacán...

HA ZAKLAT A BANK!
HA ZAKLAT A BANK!

HA ZAKLAT A BANK! [good_old_share] Dr Tóth ügyvéd irodája   Ha zaklat a bank... Mottó: „A szerződés mellérendelt, egyenjogú felek...

Close