HATALMAS TARTOZÁS-ELENGEDÉS.

HATALMAS TARTOZÁS-ELENGEDÉS.

HATALMAS TARTOZÁS-ELENGEDÉS.

[good_old_share]


loading...

Devizahitelesek Mentőöve Egyesület – Érzik, hogy túl sokat loptak már… Fotó a lap alján!

 

12 millióra 800 ezres lezárási ajánlat maguktól. Amúgy 5%-ért adják-veszik a fedezetlen követeléseket. – Devizahitelesek Mentőöve Egyesület.
Van olyan, aki így gondolja: Akik réges-régen nem fizetnek és nem hagyják magukat hülyére venni, azoktól előbb-utóbb így szabadulnak meg. 🙂 Elég sokan jól fizetnek, minek engednék ki az uzsorából őket???  Nem az ingatlan fedezetű hiteleknél történnek az ilyenek, hanem az autó kölcsönöknél.

Erre a Devizahitelesek Mentőöve Egyesület válasza: Ez evidens, azért sem írtuk mellé, mivel azzal kezdődik, hogy a hitelelző a Merkantil bank. Mindig, mindekinek mondjuk, hogy csak akkor tud alkudozni, ha nem fizet.

Sokan jeleztétek, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

– Persze az nagy kérdés, hogy ki tud a mai világban letenni 807 ezer forintot????

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
loading...

Neked mi a véleményed a tartozás-elengedésről?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A MAGYAR ÁLLAM PÉNZKIBOCSÁTÁSI JOGÁRÓL.
A MAGYAR ÁLLAM PÉNZKIBOCSÁTÁSI JOGÁRÓL.

A MAGYAR ÁLLAM PÉNZKIBOCSÁTÁSI JOGÁRÓL. [good_old_share] Tisztelt Címzettek! (Ti küldtétek…)   Több mint negyed évszázada, amikor az Antall-kormány lemondott a...

A BANKOK ELLEN MÁR MEGINDULT A NYOMOZÁS. AKI ELÁLLT, AZ LEÁLLT!
A BANKOK ELLEN MÁR MEGINDULT A NYOMOZÁS. AKI ELÁLLT, AZ LEÁLLT!

A BANKOK ELLEN MÁR MEGINDULT A NYOMOZÁS. AKI ELÁLLT, AZ LEÁLLT! [good_old_share] Aki elállt, az elállt! PONT. - Járvás Éva....

Close