KOPPÁNY CSOPORT-MEGMENTJÜK KATALINT?

KOPPÁNY CSOPORT-MEGMENTJÜK KATALINT?

KOPPÁNY CSOPORT-MEGMENTJÜK KATALINT?


[good_old_share]

Videó alább!

Koppány Csoport – Vagy egyszerre, együtt szeretetben összefogásban állunk fel a végrehajtói rendszer ellen Katalin életéért, hogy még a föld is rengjen, vagy közömbösek maradunk és fogunk egy jó vastag kötelet, nyakunkba tesszük és kirúgjuk magunk alatt széket. Mert a közömbösséggel saját magunk embertelenségével csak a gonoszt tápláljuk.
KATALIN ÉLETE A TÉT.

A kilakoltatás pontos időpontja.2016. november 22-e 10:00 óra – Minden infó alul.

November 22-én nagyon sok jóakaratú emberre lesz szükség. Az év utolsó kilakoltatását nem hajthatják végre éppen a moratórium előtt egy héttel. Katalinnak nincs hová mennie, mint neked se lenne hasonló esetben. Most nem csak Katalinért megyünk, de minden egyes ember saját magáért is. Katalin is kiáll több kilakoltatáson más ismeretlen emberekért.

EZ LESZ AZ ÉV LEGNAGYOBB CSATÁJA VAGY ÖRÖMÜNNEPE.

A katalinnal készült riport:
(a videó után a cikk folytatódik)
Facebook oldal:
https://www.facebook.com/events/135315893609472/

AUTÓS TALÁLKOZÁSI PONT:

Azoknak, akik más embereket is képesek elhozni, több gyalogosra lehet számítani a találkozási pontnál. Találkozó a Budapesti Hősök terénél a (Regnum Marianum keresztnél. Már sokszor találkoztunk itt.) Gyülekező: 8:30 órakor. Indulás 9:00 órakor. KÉREK MINDEN AUTÓST JELEZZE HÁNY SZABADHELY LESZ AZ AUTÓJÁBAN ÉS HONNAN ÉRKEZIK. EZ FONTOS.

AUTÓSOK FIGYELEM:
Aki kölön érkezik annak az útvonal: Dunakeszi, Rév út Horány komp. A Budapesti Váci úton, majd a 2 autóúton kell jönni 23 kilométert. Itt komp viszi át az autókat és teszi le a túloldalon a Szigetmonostor, Szenntendre úton. Innen egyenesen a Szenntendre úton 1.3 kilométert kell menni és balra lesz a Cinke utcában Katalin háza. Nincs házszám, látni fogsz minket, zászló lesz kint.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

AZOKNAK AKIK TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL FOGNAK JÖNNI:
1) – 3-as metróval az Újpest Városkapú megállónál kell leszállni (érdemes az utolsó kocsiban utazni mert az a kijárat egyenesen a Volánbusz pályaudvarra vezet. a volánbusz 9 óra 5-perckor indul. A 2-es számú megállóból indul ( táblán kiírva!)
2) – 3-as metróval Az Újpest Városkapúig. (érdemes az utolsó kocsiban utazni mert az a kijárat egyenesen a Volánbusz pályaudvarra vezet). A volánbusz 10 óra 5-perckor indul Dunakeszi Horányi rév járatig. A 2-es számú megállóból indul ( táblán kiírva!)
Akinek Budapest bérlete van annak csak kiegészítő jegyet kell venni(automatában 154-es kód-Horányi rév) 250 Ft, a teljes árú 310 Ft.
A busz a Váci úton megy végig utána a régi 2-en, menetidő kb fél óra forgalomtól függően. Érkezés a végállomásra, Dunakeszi Rév út, közvetlen a Duna-partra a komp kikötő közelébe.

A komp óra 35-kor indul vissza a szigetre, ha a busz lekésné valaki nem gond, fordul vissza, kb 15 perc múlva újra Dunakeszin van. A komp utazási idő 5 perc, a személy jegy felnőttnek 300 Ft (nyugdíjasnak, diáknak kevesebb)

A szigeten a komp kikötőben várjuk a gyalog érkezőket, de telefonáljatok ránk: 20 91660029 vag Katára: 70 5721988 és küldünk autót értetek. Aki mgyalog jön végig az sem hosszú. 8 perc a Szentendrei úton. Balra lesz a Cinke utca. Koppány Csoport.

[apss_share]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM