SEMMIT NEM VITT EL A VÉGREHAJTÓ! VALÓTLANSÁGOKAT TARTALMAZ A BORS CIKKE!

SEMMIT NEM VITT EL A VÉGREHAJTÓ! VALÓTLANSÁGOKAT TARTALMAZ A BORS CIKKE!

SEMMIT NEM VITT EL A VÉGREHAJTÓ! VALÓTLANSÁGOKAT TARTALMAZ A BORS CIKKE!

[good_old_share]


Kedves barátaim és értem aggódó ismerősök!

 

Köszönöm a biztató szavakat!

Valóban, van most gondom és megoldandó feladatom! Igyekszem megtenni minden tőlem telhetőt, hogy életem ezen a deviza kölcsön által okozott nehézségeit megoldjam!A média lavinát elindító Borsban az álságos újságírónő F . Zsófia a jóváhagyásom és a tények kijavítása nélkül jelentette meg a téves és így valótlanságokat tartalmazó cikkjét!

Vajon mennyit fejpénz kapott értem…? !!!

 

Vajon egy bajba jutott ember még mélyebbre taszításáért milyen jutalom jár a Bors újságnál.. ???!!!

A cikkjük, csak rész igazságokat tartalmaz … álságos módszerrel, telefonon betolakodott az életembe ez a nő, kétszínűen kedves, de provokáló stílusban próbált infókhoz jutni !

Mindegy milyen áron?…csak botrány szaga legyen …! ..ugye Zsófia ..!

loading...

Áruló és dögkeselyű lettél a szememben, de hiába a lehúzó és károkozó cikked, még élek és azt, te is tudod, hogy az igazság nálam van dokumentáltan is.

Szánalmas, hogy ebben a műfajban is kihalóban már a tisztességes emberi értékrend. Alantas módszerekkel csak a botrányra hajt a többség, még akkor is, ha ezzel mindenféle károkat okoznak az alanynak! Tisztelet a kivételnek, mert szerencsére vannak ők is!

Ki kell jelentem, hogy nem a valóságot tartalmazza a Bors cikk több állítása!Például a végrehajtó soha semmilyen bútorokat nem vitt el tőlem! Nem tűrhetem, hogy hazugságba keveredjek egy lelkiismeretlen cikk írója miatt!

Még sorolhatnám az egyéb csúsztatásokat, de meg fogom találni a módját, hogy az igazság minden szinten győzedelmeskedjen!

Szégyelje magát F.Zsófia!! Üzenem neki:

“A becsület ennél, sokkal többet ér “!!!

Remélem, a sorstól megkapja mindenki azt, amit érdemel! Főleg, ha egy bajba jutottat még nagyobb bajba és lelki traumába szándékozik sodorni, csak azért, hogy egy jó kis címlap story gázsiját bezsebelje. Bíró Ica.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...