GYŐZELEM! A KILAKOLTATÁS ELMARAD!

GYŐZELEM! A KILAKOLTATÁS ELMARAD!

GYŐZELEM! A KILAKOLTATÁS ELMARAD!


[good_old_share]

Marosi Katalin kilakoltatása elmarad!

NCK: Többek között ezért kell erőt felmutatni, tömegeket megmozgatni, meghívni az embereket a Face oldalra, és a cikkeket megosztani! Csak így tudunk fennmaradni, és egyre erősebbek lenni!
Koppány Csoport: Miután lázasan folyt a szervezkedés és láthatóan nem egész egy nap alatt végigjárta az internetet a Katalin védelmére irányuló felhívás, jött sebtiben a végrehajtótól a válasz, amiben közölte, hogy a birtokba adás elmarad.

Hajnal 6:23 perckor küldtem ki a Koppány csoport nevében kérelmet a végrehajtónak a birtokba adás elhalasztása kapcsán, kilátásba helyezve mind a fizikai védelmet, mind a hivatal előtti tiltakozást.

8:37 perckor közölte levélben a végrehajtó, hogy a birtokba adás elmarad. Levelében a korábban a bíróságra és a végrehajtó részére is beadott végrehajtási kifogásra hivatkozott. Tudjuk azonban, hogy a bíróság tegnap kaphatta csak meg a levelet, melyben ez által nem is dönthetett.
A végrehajtónak írt levelemmel egy időben a Szigetmonostori kapitány is megkapta a szimpátia tüntetésről szóló bejelentést. Azt feltételezem, hogy mind a végrehajtási kifogás, mind a internetes szervezkedés, a végrehajtó és a rendőrség megkeresése és a fizikai ellenállás kilátásba helyezése megtette a hatását. Együtt volt egységes.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Eddig soha egyetlen végrehajtó sem vette a fáradtságot a válaszadásra. Most válaszolt, aminek nyoma van.

Mind ezt már kora reggel tudtam még sem közöltem veletek, kivétel Katalin. Tettem azt azért, mert nem vagyok a hívőnek a fia és szerettem volna, ha Katalin kézhez is veszi a hivatalos felfüggesztést. Ebbe bele is ment s miután megkapta volna mondtam volna le az eseményt. Hogy most még is lemondom annak köszönhető, hogy Katalin megkért erre én pedig nem tehetek mást.

loading...

Ettől függetlenül tartok attól, hogy átverés. Illetve biztosan megkapják a levelet, hogy elmarad, csak tudni kell azt, hogy 22-ig még sok idő van.

A bíróság dönthet másképpen is. Magyarul a végrehajtó lecsaphat bármikor, ha nincsenek mozgósítva az emberek szabad prédává válhat Katalin. Természetesen Katalin döntését el kell fogadnom s remélem, én tévedek.
Az eseményt lemondom ezennel, de kérek mindenkit, számoljon még a november 22-vel….hátha menni kell még is.

Én megköszönöm az embereknek a nagyfokú lelkesedést, az 1400 meghívást, a majd 100 fő jelentkezését és töménytelen megosztást.

NAGYSZERŰEK VOLTATOK – GYŐZTETEK!

Köszönöm külön a segítséget Kerékgyártó Lászlónak és Katalinnak, illetve a Radikális Banellenes csoportnak. Ők voltak az egyetlen szervezet, aki tenni is akart Katalinért. Továbbá még a Hiteles Harsonának.

Kérek mindenkit, ossza meg ezt az írást, hogy mindenkihez eljusson a hír és november 22-én nehogy leutazzon potyára.

Balogh Béla, Koppány csoport.

FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

[apss_share]

Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM