Komoly áttörés a devizahitelekkel kapcsolatban

Dr. Marczingós László, ügyvéd, Nemzeti Civil Kontroll, Komoly áttörés a devizahitelekkel kapcsolatban

Komoly áttörés a devizahitelekkel kapcsolatban

Az alábbi riportot a Tapolcai Média készítette dr. Marczingós László ügyéddel. A téma természetesen a "devizahitel".

Érdemes rá időt szánni és végignézni. Sokan úgy vélik, hogy ez a riport a leginkább érthető összefoglalás ezen témával kapcsolatban!

Egy tapolcai édesanya a devizahitel csapdájába került. Egy darabig erején felül fizette a hiteleit, párjával plusz műszakokat és otthon végezhető munkát is vállalt. Kétségbeesésében ügyvédhez fordult és beperelte a kölcsönt adó bankot. 

Több ügyvéd is vitte az ügyet. Mígnem elért Dr. Marczingós Lászlóhoz, aki rengeteg munkát belefektetve igazi áttörést ért el az ügyben.Facebook hozzászólások

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM