Komoly áttörés a devizahitelekkel kapcsolatban

Dr. Marczingós László, ügyvéd, Nemzeti Civil Kontroll, Komoly áttörés a devizahitelekkel kapcsolatban

Komoly áttörés a devizahitelekkel kapcsolatban

Az alábbi riportot a Tapolcai Média készítette dr. Marczingós László ügyéddel. A téma természetesen a "devizahitel".

Érdemes rá időt szánni és végignézni. Sokan úgy vélik, hogy ez a riport a leginkább érthető összefoglalás ezen témával kapcsolatban!

Egy tapolcai édesanya a devizahitel csapdájába került. Egy darabig erején felül fizette a hiteleit, párjával plusz műszakokat és otthon végezhető munkát is vállalt. Kétségbeesésében ügyvédhez fordult és beperelte a kölcsönt adó bankot. 

Több ügyvéd is vitte az ügyet. Mígnem elért Dr. Marczingós Lászlóhoz, aki rengeteg munkát belefektetve igazi áttörést ért el az ügyben.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM