KIMENTEK A TANKOK, BEJÖTTEK A BANKOK-FELHÍVÁS

KIMENTEK A TANKOK, BEJÖTTEK A BANKOK-FELHÍVÁS.

KIMENTEK A TANKOK, BEJÖTTEK A BANKOK-FELHÍVÁS

[good_old_share]

Jakab Koppány Atilla raffinált bankos károsultakat keres közös fellépésre!

 

Nála jelentkezzen, akinek kedve van.

loading...

"PERRE FEL MAGYAROK – "KIMENTEK A TANKOK BEJŐTTEK A BANKOK" – GYŐZNI FOGNAK A MAGYAROK

Mindenki keresse meg a szenvedő sorstársát ugyanannál az uzsorás banknál. Figyelje a híreket, hogy melyik bank ellen folyik jelenleg per I. fokon. ÉS avatkozzon be a perbe.
Hiszen minden bank, amelyik a semmis szerződéseit érvényesíteni akarja az – nemzetbiztonsági kockázatot jelent és alkotmányellenesen cselekszik.

Kérni kell az eljáró bírót, hogy hivatalból rendelje az ügyet a "Terrorizmus, Pénzmosás és Katonai Ügyek Főosztályá"-ra, mint pártatlan bíróságokat segítő nyomozó hatósághoz az LÜ 17/A. § aj); ak); al); am); an) -ben felmerülő cselekmények felderítése végett.

NCK kiegészítés a forintosítás utáni „elszámolással” kapcsolatban: Számunkra érthetetlen, hogy miután az „elszámolás” során átvert károsultak százezrei kapták meg a banki értesítőt, melyben a bankok maguk írták meg azt az összeget, amellyel ügyfeleiket jogalap nélkül károsították meg, miért nem indult eljárás. (tisztességtelenül felszámított összegek).

A bankok immár dokumentáltan, szervezettek, folytatólagosan, különösen nagy anyagi kárt okoztak a magyar társadalomnak, és ezzel közvetve a magyar gazdaságnak. Ez bizony komoly nemzetbiztonsági kockázat, amelyre az illetékes hatóságok nem reagáltak. A Magyar Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága hallgat, az ügyészség is hallgat!

Ezzel az eljárással ki lehetne iktatni az adott bank semmis szerződéseinek érvényesítését – hiszen a szerződései semmisek, de erre min. 10 ember kell, hogy becsatlakozzon az adott perbe, és a kérelmét leadja személyesen, és ez a 10 ember mind az adott bank károsultja kell, hogy legyen -ez nagyon fontos.

loading...
Ezért csak azok jelentkezését várom, akik csatlakozni tudnak a perhez és Székesfehérvári Járásbíróságon 2016. május 27. én 10:30 fsz.:31-es terem a Székesfehérvár Dózsa György út. 1-re el tudnak jönni.

Tájékoztató anyagot jelentkezés esetén tudok küldeni – jelentkezést az alábbi e-mail címre várom: magyaresz(kukac)yahoo.com.

LEGYEN EZ AZ ELSŐ ILYEN PRÓBAPER a LABANC RAIFFEISEN ELLEN"

HAjrá! Forrás

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. POLGÁR ZOLTÁN-FRISS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓK A „DEVIZA” HITELEKKEL KAPCSOLATBAN.
DR. POLGÁR ZOLTÁN-FRISS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓK A „DEVIZA” HITELEKKEL KAPCSOLATBAN

DR. POLGÁR ZOLTÁN-FRISS ÉS FONTOS INFORMÁCIÓK A „DEVIZA” HITELEKKEL KAPCSOLATBAN [good_old_share] ,,Justítia" az elfekvőben   A „deviza”- átverés témakörét már...

IGAZOLVA: A BANKOK BESZÉLTÉK RÁ ÜGYFELEIKET A DEVIZAHITELRE.
IGAZOLVA: A BANKOK BESZÉLTÉK RÁ ÜGYFELEIKET A DEVIZAHITELRE

IGAZOLVA: A BANKOK BESZÉLTÉK RÁ ÜGYFELEIKET A DEVIZAHITELRE [good_old_share] Oldalainkon 2010 óta számtalan dokumentum bizonyította az alábbi állítást:   A...

Close