KIMENTEK A TANKOK, BEJÖTTEK A BANKOK-FELHÍVÁS

KIMENTEK A TANKOK, BEJÖTTEK A BANKOK-FELHÍVÁS.

KIMENTEK A TANKOK, BEJÖTTEK A BANKOK-FELHÍVÁS

[good_old_share]

Jakab Koppány Atilla raffinált bankos károsultakat keres közös fellépésre!

 

Nála jelentkezzen, akinek kedve van.

"PERRE FEL MAGYAROK – "KIMENTEK A TANKOK BEJŐTTEK A BANKOK" – GYŐZNI FOGNAK A MAGYAROK

Mindenki keresse meg a szenvedő sorstársát ugyanannál az uzsorás banknál. Figyelje a híreket, hogy melyik bank ellen folyik jelenleg per I. fokon. ÉS avatkozzon be a perbe.
Hiszen minden bank, amelyik a semmis szerződéseit érvényesíteni akarja az – nemzetbiztonsági kockázatot jelent és alkotmányellenesen cselekszik.

Kérni kell az eljáró bírót, hogy hivatalból rendelje az ügyet a "Terrorizmus, Pénzmosás és Katonai Ügyek Főosztályá"-ra, mint pártatlan bíróságokat segítő nyomozó hatósághoz az LÜ 17/A. § aj); ak); al); am); an) -ben felmerülő cselekmények felderítése végett.

NCK kiegészítés a forintosítás utáni „elszámolással” kapcsolatban: Számunkra érthetetlen, hogy miután az „elszámolás” során átvert károsultak százezrei kapták meg a banki értesítőt, melyben a bankok maguk írták meg azt az összeget, amellyel ügyfeleiket jogalap nélkül károsították meg, miért nem indult eljárás. (tisztességtelenül felszámított összegek).

A bankok immár dokumentáltan, szervezettek, folytatólagosan, különösen nagy anyagi kárt okoztak a magyar társadalomnak, és ezzel közvetve a magyar gazdaságnak. Ez bizony komoly nemzetbiztonsági kockázat, amelyre az illetékes hatóságok nem reagáltak. A Magyar Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága hallgat, az ügyészség is hallgat!

Ezzel az eljárással ki lehetne iktatni az adott bank semmis szerződéseinek érvényesítését – hiszen a szerződései semmisek, de erre min. 10 ember kell, hogy becsatlakozzon az adott perbe, és a kérelmét leadja személyesen, és ez a 10 ember mind az adott bank károsultja kell, hogy legyen -ez nagyon fontos.
Ezért csak azok jelentkezését várom, akik csatlakozni tudnak a perhez és Székesfehérvári Járásbíróságon 2016. május 27. én 10:30 fsz.:31-es terem a Székesfehérvár Dózsa György út. 1-re el tudnak jönni.

Tájékoztató anyagot jelentkezés esetén tudok küldeni – jelentkezést az alábbi e-mail címre várom: magyaresz(kukac)yahoo.com.

LEGYEN EZ AZ ELSŐ ILYEN PRÓBAPER a LABANC RAIFFEISEN ELLEN"

HAjrá! Forrás

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM