ÚJABB TANÁCS A DEVIZAADÓSOKNAK

ÚJABB TANÁCS A DEVIZAADÓSOKNAK.

ÚJABB TANÁCS A DEVIZAADÓSOKNAK


[good_old_share]

Dr. Csikász Levente – Újabb tanács a devizaadósoknak
Ha jelzálogfedezetű deviza nyilvántartású kölcsönszerződést kötött, akkor javaslom a lenti linken található és díjmentes alkotmányjogi panasz benyújtását, hogy utána a Strasbourgi Emberi Jogi Bírósághoz tudjon fordulni azért, mert a jogalkotó ismét önkényesen beavatkozik a magánjogi jogviszonyokba.

A jogalkotó a jelzálogfedezetet jogszabállyal és önkényesen (tehát az adósok megkérdezése nélkül) megváltoztatva átalakítja önálló zálogjogi fedezetre, aminek a nagyon rövid lényege abban áll, hogy a kölcsönt folyósító pénzintézet a követelését és annak ingatlan fedezetét bármikor értékesíteni tudja más pénzügyi intézmény részére és nem kell az ingatlant végrehajtás útján megkísérelnie értékesíteni.

Magyarul kevesebb ráfordítással több pénzhez jut (bővebben itt olvashat erről): DR. CSIKÁSZ – DEVIZAADÓSOKNAK!

A PITEE – mint mindig – most is segít az adósoknak az igényük érvényesítésében, így Önöknek csak annyi dolguk van, hogy kinyomtatják, kitöltik és eljuttatják a kérelmet az Alkotmánybíróságra.
Minden más instrukció a PITEE honlapján található: Védje meg a lakását! Ne engedje az önálló zálogjog bevezetését!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

[poll id=”4″]

[apss_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM