“DEVIZÁS” JOGEGYSÉGI HATÁROZATRÓL-DR. MADARI TIBOR

"DEVIZÁS" JOGEGYSÉGI HATÁROZATRÓL-DR. MADARI TIBOR

Érdemes meghallgatni az alábbi riportot. Rengeteg érdekes kérdés.

 

Egy utólag kiállított egyoldalú jognyilatkozat része lehet-e a szerződésnek, vagy sem? Mi tudjuk a helyes választ, és abban is biztosak vagyunk, hogy a „döntnökök” is tudják. Nagy kérdés az, hogy mi az a válasz, amelyhez a nevüket és az arcukat merik majd adni!

Hamarosan meglátjuk, mit mond a Kúria.

Meddig megy még el a Bankszövetség? Úgy tűnik, hogy a Kúria az adósok számára szűkíti a keretet és így a jogi lehetőségeket. A Wellmann ügy kapcsán a bírói gyakorlat befolyásáról van szó? Ha igen, akkor mi a helyzet a bírói függetlenséggel?
A fogyasztókat képviselő ügyvédek közül dr. Madari Tibor volt a Karc FM rádióban Kovács Anita vendége a Wellmann ügy kapcsán.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Kattints az alábbi lejátszóra!
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, ezért a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

Szólj hozzá

Hozzászólás