KILAKOLTATÁSOK ELLENÁLLÁS NÉLKÜL?

KILAKOLTATÁSOK ELLENÁLLÁS NÉLKÜL?

KILAKOLTATÁSOK ELLENÁLLÁS NÉLKÜL?

[good_old_share]


"..ellenállás nélkül hagyjuk az országunkat szétrabolni.."

 

Vitaindító-gonolatébresztő…

Kerékgyártó László – Egyre több és több kilakoltatás zajlik kicsi országunkban és messze nem csak dev.hitel miatt.  Egyre többen írjátok, hogy ekkor meg akkor, itt és itt lesz a következő ilyen esemény és, hogy mindenki jöjjön, aki csak tud.Ilyenkor felmerül bennem a kérdés: Akinél megjelenik a végrehajtó, mit tesz annak érdekében, hogy ne sikerüljön az akció?!
– Fellocsolta olajjal a folyosót az ajtaja előtt?!
– Fúrt lukat az ajtó fölé és megteremtette a lehetőségét, hogy leöntse a zárat lefúró kollaboráns lakatos elektromos gépét?!
– Megszervezte a "fogadóbizottságot", akik illően "feldíszítik" a végrehajtó és a lakatos autóját?!
– Az ajtaja előtti teret telepakolta jól rögzítetten és láthatóan 100-as szögekkel?!

Neeeeem???

 

Akkor minek kellünk mi többiek ahhoz, hogy végignézzük amikor betessékeli a végrehajtót a lakásba?!

Emberek!!!  El kell kezdeni!!!

Gondoljátok végig! Mi történik most egy kilakoltatáson? Odamegy 10-15 ember jó esetben, akik szidják a kilakoltatási asszisztenseket, a végrehajtót, mindenkit. Ebből 2 legalább élőben közvetíti, hogy ellenállás nélkül hagyjuk az országunkat szétrabolni.Ehhez én biztosan nem fogok asszisztálni. Majd amikor azt mondja valaki, hogy gyertek, mert megmutatom, hogy hogyan kell….! Na, majd akkor azt érdemes megmutatni a többieknek is, hogy így kell, Látjátok?!

Aki nem akarja és nem tesz meg mindent, azt akarata ellenére nem lehet megmenteni! Bármennyire is fáj, ezt tudomásul kell venni.-Kerékgyártó László.A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM