MEGA ÁTVERÉS 2-AVAGY A DEVIZAKÁROSULTAK ELLENI STRATÉGIA.

MEGA ÁTVERÉS 2-AVAGY A DEVIZAKÁROSULTAK ELLENI STRATÉGIA.

MEGA ÁTVERÉS 2 – AVAGY A DEVIZAKÁROSULTAK ELLENI STRATÉGIA.

[good_old_share]

Kásler Árpád-Terjeszteni illő kötelesség!  A hatalom nem bízik semmit a véletlenre. Eszméletlenül profi terv került kidolgozásra.
Egy külön alosztályt hoztak létre a szolgálatoknál. Közel 200 ember dolgozik az évszázad devizakifosztásához méltó, következő mega átverés második felvonásán. Az összetétel színes, Izraeli stratéga, bíró, ügyész, médiaszakemberek és marketingesek mind megtalálhatóak. Pénz van számolatlanul, médiafelület úgyszintén.

Másfél évvel a választások előtt beindult a gépezet és azt kell mondanom, nyerésre állnak. Az eddigi tapasztalatok ezt mutatják, hacsak meg nem embereli magát a sok kifosztott és az információ terjesztés területén legalább ki nem veszi részét a terjesztésből, nem kerül pénzébe senkinek.

Biztos már senki sem emlékszik, két évvel ezelőtti felhívásunkra: KÉMEK KERESTETNEK. Az erőfeszítéseink minden téren kezdenek beérni.

Már 8 évvel ezelőtt is segítették a munkánkat információkkal a legmagasabb helyekről és ez azóta csak fejlődött. Nem hiszem, hogy nagyot mondanék azzal, ha azt állítom, hogy a hatalommal szemben talán a legkiterjedtebb kémhálózattal rendelkezünk. Ezt az is alátámasztja, hogy az elmúlt negyedszázadban, még ilyen szervezett, hatékony és tartós ellenállást a hatalommal szemben senki sem volt képes kifejteni.
Ezek megcáfolhatatlan tények, melyet e honlap tartalma, az elért eredmények és a média rólunk való néma hallgatása is bizonyít, míg olyanokról hangos, akik még semmit az asztalra le nem tettek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A számos, külön területről beérkező információk elemzése minden kétséget kizáróan bizonyítja a hatalmi elit, pozícióját biztosító stratégia forgatókönyvét. Ha elég sok emberhez eljuttatják Önök, akkor áthúzhatjuk a számításukat. Nem lesz idejük új forgatókönyv kidolgozásához és főleg kivitelezéséhez.
Néhány napon belül, ezt lefordítva, egyszerűsítve, ügyelve arra, hogy az információk szállítói felismerésre ne kerülhessenek, Önök elé tárjuk a nép kifosztóinak Mega Átverésének második felvonási forgatókönyvét. Kásler Árpád.

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM