MEGA ÁTVERÉS 2-AVAGY A DEVIZAKÁROSULTAK ELLENI STRATÉGIA.

MEGA ÁTVERÉS 2-AVAGY A DEVIZAKÁROSULTAK ELLENI STRATÉGIA.

MEGA ÁTVERÉS 2 – AVAGY A DEVIZAKÁROSULTAK ELLENI STRATÉGIA.

[good_old_share]

Kásler Árpád-Terjeszteni illő kötelesség!  A hatalom nem bízik semmit a véletlenre. Eszméletlenül profi terv került kidolgozásra.
loading...

Egy külön alosztályt hoztak létre a szolgálatoknál. Közel 200 ember dolgozik az évszázad devizakifosztásához méltó, következő mega átverés második felvonásán. Az összetétel színes, Izraeli stratéga, bíró, ügyész, médiaszakemberek és marketingesek mind megtalálhatóak. Pénz van számolatlanul, médiafelület úgyszintén.

Másfél évvel a választások előtt beindult a gépezet és azt kell mondanom, nyerésre állnak. Az eddigi tapasztalatok ezt mutatják, hacsak meg nem embereli magát a sok kifosztott és az információ terjesztés területén legalább ki nem veszi részét a terjesztésből, nem kerül pénzébe senkinek.

Biztos már senki sem emlékszik, két évvel ezelőtti felhívásunkra: KÉMEK KERESTETNEK. Az erőfeszítéseink minden téren kezdenek beérni.

Már 8 évvel ezelőtt is segítették a munkánkat információkkal a legmagasabb helyekről és ez azóta csak fejlődött. Nem hiszem, hogy nagyot mondanék azzal, ha azt állítom, hogy a hatalommal szemben talán a legkiterjedtebb kémhálózattal rendelkezünk. Ezt az is alátámasztja, hogy az elmúlt negyedszázadban, még ilyen szervezett, hatékony és tartós ellenállást a hatalommal szemben senki sem volt képes kifejteni.
loading...

Ezek megcáfolhatatlan tények, melyet e honlap tartalma, az elért eredmények és a média rólunk való néma hallgatása is bizonyít, míg olyanokról hangos, akik még semmit az asztalra le nem tettek.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

A számos, külön területről beérkező információk elemzése minden kétséget kizáróan bizonyítja a hatalmi elit, pozícióját biztosító stratégia forgatókönyvét. Ha elég sok emberhez eljuttatják Önök, akkor áthúzhatjuk a számításukat. Nem lesz idejük új forgatókönyv kidolgozásához és főleg kivitelezéséhez.
Néhány napon belül, ezt lefordítva, egyszerűsítve, ügyelve arra, hogy az információk szállítói felismerésre ne kerülhessenek, Önök elé tárjuk a nép kifosztóinak Mega Átverésének második felvonási forgatókönyvét. Kásler Árpád.

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!

loading…Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
HITELSZÖVETSÉG FELHÍVÁSA.
HITELSZÖVETSÉG FELHÍVÁSA.

HITELSZÖVETSÉG FELHÍVÁSA: 2017. február 14-én 10.30. Bp,Markó u.27. [good_old_share] Civil társunkat a Bankcsapda civil szervezet vezetőjét Falus Zsoltot beperelte -...

BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-GUNDEL TAKÁCS GÁBOR VÁLASZA.
BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-GUNDEL TAKÁCS GÁBOR VÁLASZA.

BANKÁR ÉS JOGÁSZBÁL-GUNDEL TAKÁCS GÁBOR VÁLASZA. [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Póka László - Levelezés Gundel Takács Gáborral, a jogászbál...

Close