KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM – MEGSZAVAZZÁK, VAGY NEM SZAVAZZÁK?

KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM-MEGSZAVAZZÁK, VAGY NEM SZAVAZZÁK?

KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM-MEGSZAVAZZÁK, VAGY NEM SZAVAZZÁK?

[good_old_share]


Érdekes, hogy egymásnak ellentmondó hírek látnak napvilágot a rendkívüli parlamenti ülés kapcsán, melynek fő témája lenne a kilakoltatási moratórium ismételt bevezetése.A népszava cikke alapján az LMP szerint elárulta a devizahiteleseket a Jobbik.

Itt valakik folyamatosan hazudnak és félrevezetik a „deviza”-károsultakat!

 

Az LMP szóvivője így fogalmaz: a Jobbik elárulta és becsapta a devizahiteleseket, mert ugyan korábban bejelentette, hogy támogatja a parlament rendkívüli ülésének összehívását, a jobbikos képviselők aláírásaikkal mégsem támogatták a kezdeményezést.

Ezért az LMP felszólítja a Fidesz- és a Jobbik-frakciót, hogy tagjai vegyenek részt a parlament rendkívüli ülésén, és ott támogassák az LMP devizahitelesek megmentéséről szóló javaslatát – közölte Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője.

Valóban igaz lehet, hogy a jobbikos képviselők nem írták alá a kezdeményezést?

Ez azért is tűnik hihetetlennek, mert korábban a Jobbik nagyon intenzíven a „deviza”-károsultak mellett kampányolt!
Az alábbi videóban Z. Kárpát Dániel egyenesen azt állítja, hogy a Jobbik nem enged kilakoltatni senkit. Azóta már tudjuk, hogy ez nettó hazugság. A valóságban a jobbik nem akadályozott meg egyetlen kilakoltatást sem (legalábbis nem tudunk róla). IDE KATTINTVA láthatod, hogy a kilakoltatásokat a civilek akadályozzák, ahogy tudják.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
"Megint megy a mókusvakítás", – avagy jó kifogás sose rossz!

 

A Jobbikhoz közel álló Alfahír portálon a következő jelent meg:

Az LMP bírálta, hogy a jobbikos képviselők aláírásaikkal nem támogatták az ülés összehívását, a Jobbik ugyanakkor ezt azzal magyarázta, hogy a devizahitel-károsultak ügye és a "Lex CEU" közös rendkívüli ülésen történő tárgyalása nem indokolt, hiszen a "Lex CEU" jelenleg az Alkotmánybíróság előtt van, a Jobbik pedig azt várja, hogy a taláros testület végre állást foglaljon a CEU ügyében.

A szükséges 40 aláírás azonban így is összegyűlt, így a parlament megtárgyalhatja az LMP javaslatát, amely újra bevezetné Magyarországon a kilakoltatási moratóriumot, és felfüggesztené a jelenleg zajló kilakoltatási eljárásokat.

Szóval tényleg igaz. A Jobbikos képviselők nem írták alá az LMP javaslatát. Ez a lényeg! A többi csak duma…

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM