KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM – MEGSZAVAZZÁK, VAGY NEM SZAVAZZÁK?

KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM-MEGSZAVAZZÁK, VAGY NEM SZAVAZZÁK?

KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM-MEGSZAVAZZÁK, VAGY NEM SZAVAZZÁK?

[good_old_share]


loading...

Érdekes, hogy egymásnak ellentmondó hírek látnak napvilágot a rendkívüli parlamenti ülés kapcsán, melynek fő témája lenne a kilakoltatási moratórium ismételt bevezetése.A népszava cikke alapján az LMP szerint elárulta a devizahiteleseket a Jobbik.

Itt valakik folyamatosan hazudnak és félrevezetik a „deviza”-károsultakat!

 

Az LMP szóvivője így fogalmaz: a Jobbik elárulta és becsapta a devizahiteleseket, mert ugyan korábban bejelentette, hogy támogatja a parlament rendkívüli ülésének összehívását, a jobbikos képviselők aláírásaikkal mégsem támogatták a kezdeményezést.

Ezért az LMP felszólítja a Fidesz- és a Jobbik-frakciót, hogy tagjai vegyenek részt a parlament rendkívüli ülésén, és ott támogassák az LMP devizahitelesek megmentéséről szóló javaslatát – közölte Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője.

Valóban igaz lehet, hogy a jobbikos képviselők nem írták alá a kezdeményezést?

loading...

Ez azért is tűnik hihetetlennek, mert korábban a Jobbik nagyon intenzíven a „deviza”-károsultak mellett kampányolt!
Az alábbi videóban Z. Kárpát Dániel egyenesen azt állítja, hogy a Jobbik nem enged kilakoltatni senkit. Azóta már tudjuk, hogy ez nettó hazugság. A valóságban a jobbik nem akadályozott meg egyetlen kilakoltatást sem (legalábbis nem tudunk róla). IDE KATTINTVA láthatod, hogy a kilakoltatásokat a civilek akadályozzák, ahogy tudják.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
"Megint megy a mókusvakítás", – avagy jó kifogás sose rossz!

 

A Jobbikhoz közel álló Alfahír portálon a következő jelent meg:

Az LMP bírálta, hogy a jobbikos képviselők aláírásaikkal nem támogatták az ülés összehívását, a Jobbik ugyanakkor ezt azzal magyarázta, hogy a devizahitel-károsultak ügye és a "Lex CEU" közös rendkívüli ülésen történő tárgyalása nem indokolt, hiszen a "Lex CEU" jelenleg az Alkotmánybíróság előtt van, a Jobbik pedig azt várja, hogy a taláros testület végre állást foglaljon a CEU ügyében.

A szükséges 40 aláírás azonban így is összegyűlt, így a parlament megtárgyalhatja az LMP javaslatát, amely újra bevezetné Magyarországon a kilakoltatási moratóriumot, és felfüggesztené a jelenleg zajló kilakoltatási eljárásokat.

Szóval tényleg igaz. A Jobbikos képviselők nem írták alá az LMP javaslatát. Ez a lényeg! A többi csak duma…

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
VÉGREHAJTÁS? EZ A MEGOLDÁS! VIDEÓ.
VÉGREHAJTÁS? EZ A MEGOLDÁS! VIDEÓ.

VÉGREHAJTÁS? EZ A MEGOLDÁS! VIDEÓ. [good_old_share] Ha a bajba jutott emberek megtanulnának kiállni egymásért, sokkal könnyebb lenne! Elmaradt a kilakoltatás...

MILLIÁRDOKAT ZSEBELNEK BE A BANKOK A MEGSZŰNT SZERZŐDÉSEK UTÁN.
MILLIÁRDOKAT ZSEBELNEK BE A BANKOK A MEGSZŰNT SZERZŐDÉSEK UTÁN.

MILLIÁRDOKAT ZSEBELNEK BE A BANKOK A MEGSZŰNT SZERZŐDÉSEK UTÁN. [good_old_share] Teo Fiser - Milliárdokat zsebelnek be a bankok, faktorcégek, követeléskezelők...

Close