NE LOPJ! A SÁRGAPÓLÓSOK MEGLÁTOGATTÁK A FIDESZ IRODÁJÁT. VIDEÓ.

NE LOPJ! A SÁRGAPÓLÓSOK MEGLÁTOGATTÁK A FIDESZ IRODÁJÁT.


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

A Sárgapólósok kirándultak egyet. – Jól sikerült. Bicske, majd Felcsút is útba esett.–         Bicskén a fidesz irodára kikerült a „Ne Lopj!” parancsolat. Aztán a „Ne hazudj!” – ból még nagyobb móka lett.
–         Ezt követte még Bicskén egy rendőri intézkedés, ami szerintünk elég felemásra sikerült.
–         A rendőri intézkedés közben a rádióban meghallottuk, hogy nagy erőket mozgósítanak a szomszédos Felcsútra. Így kíváncsiságunknak nem tudtunk ellenállni, mi is átmentünk.

Bicske fidesz iroda
Miután kikerült a Bicske központjában lévő fidesz irodára a „Ne lopj! parancsolat, megtaláltuk a hátsó ajtót. Kicsit idegesek lettek, hogy bementünk néhány kérdést feltenni.

Kifejtettük, hogy akkor lesz változás, ha minden fidesziroda, minden nap így néz majd ki, és minden képviselőhöz rendszeresen mennek emberek elmondani a véleményüket.

Nagyon sok érdekes hozzászólás volt közvetítés közben. Érdemes ezeket is elolvasni.
Hiszem azt, hogy amikor a fészbúkon hozzászólók is a tettek mezejére lépnek, akkor nagy változások lesznek. Mindezt élőben közvetítettük. A közvetítés itt nézhető meg:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Mint Kosztolányi Dezső Paulinájában is megírta, a felszólalásaink, plakátjaink, megjelenéseink beszélgetéseket indítanak el az emberek között. A beszélgetések gondolatokat gerjesztenek. A gondolatok előbb utóbb cselekvésekre fogják sarkallni a kifosztott, megalázott, jogaiktól megfosztott polgárokat.

Nézd meg a videót, hátha rájössz, hogy ilyent Te is tudsz csinálni! Ne várj politikai szarkavarókra! Cselekedj magad!

Hajrá! PL

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. 0630-931-9802.

loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás