NE LOPJ! A SÁRGAPÓLÓSOK MEGLÁTOGATTÁK A FIDESZ IRODÁJÁT. VIDEÓ.

NE LOPJ! A SÁRGAPÓLÓSOK MEGLÁTOGATTÁK A FIDESZ IRODÁJÁT.

NE LOPJ! A SÁRGAPÓLÓSOK MEGLÁTOGATTÁK A FIDESZ IRODÁJÁT.

[good_old_share]


Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

A Sárgapólósok kirándultak egyet. – Jól sikerült. Bicske, majd Felcsút is útba esett.–         Bicskén a fidesz irodára kikerült a „Ne Lopj!” parancsolat. Aztán a „Ne hazudj!” – ból még nagyobb móka lett.
–         Ezt követte még Bicskén egy rendőri intézkedés, ami szerintünk elég felemásra sikerült.
–         A rendőri intézkedés közben a rádióban meghallottuk, hogy nagy erőket mozgósítanak a szomszédos Felcsútra. Így kíváncsiságunknak nem tudtunk ellenállni, mi is átmentünk.

Bicske fidesz iroda
Miután kikerült a Bicske központjában lévő fidesz irodára a „Ne lopj! parancsolat, megtaláltuk a hátsó ajtót. Kicsit idegesek lettek, hogy bementünk néhány kérdést feltenni.

Kifejtettük, hogy akkor lesz változás, ha minden fidesziroda, minden nap így néz majd ki, és minden képviselőhöz rendszeresen mennek emberek elmondani a véleményüket.

Nagyon sok érdekes hozzászólás volt közvetítés közben. Érdemes ezeket is elolvasni.
Hiszem azt, hogy amikor a fészbúkon hozzászólók is a tettek mezejére lépnek, akkor nagy változások lesznek. Mindezt élőben közvetítettük. A közvetítés itt nézhető meg:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Mint Kosztolányi Dezső Paulinájában is megírta, a felszólalásaink, plakátjaink, megjelenéseink beszélgetéseket indítanak el az emberek között. A beszélgetések gondolatokat gerjesztenek. A gondolatok előbb utóbb cselekvésekre fogják sarkallni a kifosztott, megalázott, jogaiktól megfosztott polgárokat.

Nézd meg a videót, hátha rájössz, hogy ilyent Te is tudsz csinálni! Ne várj politikai szarkavarókra! Cselekedj magad!

Hajrá! PL

Tisztelettel: Póka László, Nem adom a házamat mozgalom. 0630-931-9802.

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM